Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Braňo Mojsej: Vrátil sa domov!

„Bol triezvy, ale alkohol mu z tela ešte nevyprchal. Tvrdí, že naposledy pil v sobotu,“ povedala Nora Zobraziť galériu (5)
„Bol triezvy, ale alkohol mu z tela ešte nevyprchal. Tvrdí, že naposledy pil v sobotu,“ povedala Nora

BRATISLAVA - Takto sme ho ešte nevideli! Strhaný, zarastený, v teplákoch a vyťahanej mikine sa neistým krokom spevák Braňo Mojsej (37) vrátil do prepychovej vily na Pereši. Po takmer týždni, ktorý strávil naliaty v liehu, sa svojej manželke Nore (47) konečne ozval.

„Od utorka bol u mamy. Celý čas bol opitý na mol. Zdravotne je na tom zle. Hneď zajtra ho vezieme do liečebne na Prednú Horu,“ povedala včera popoludní kontroverzná milionárka.

Nedeľa popoludní, 14.45 hod. Z tmavej škody, ktorú šoféruje neznámy muž, podľa našich informácií blízky príbuzný Nory Mojsejovej, vystupuje najprv ona. Potom sa otvoria zadné dvere a pridá sa k nej jej manžel Braňo. Strhaný, zarastený a v teplákoch kráča za svojou polovičkou k bráne ich perešskej vily. Po takmer týždni, ktorý strávil v alkoholickom opojení, sa ustráchanej Nore ozval. „Celý čas bol u svojej mamy v Smolníku. Bol opitý, alkohol si tam vzal so sebou. Od utorka nič nejedol,“ zverila sa krátko po spevákovom návrate domov.

Hlas mala ešte vždy rozrušený. Na jednej strane jej odľahlo, má ho opäť pod kontrolou. Veľmi sa však obáva o jeho zdravie. „Je na tom dosť zle. Práve sa okúpal, uvarila som mu čaj s medom. Zobral si aj lieky, ktoré mi lekárka dala, keď bol preč. Má problémy s pečeňou a so žlčníkom, tŕpnu mu ruky a ťažko sa mu dýcha. Dúfam, že sa mu v noci nič nestane,“ nádejala sa podnikateľka a dodala: „Hneď zajtra vyrážame na Prednú Horu. Uznal, že iné východisko neexistuje.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu