Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Braňo Mojsej: Opäť pije!

Braňo sa mal v utorok objaviť priamo v liečebni na Prednej Hore, kde vynadal riaditeľovi. Zobraziť galériu (17)
Braňo sa mal v utorok objaviť priamo v liečebni na Prednej Hore, kde vynadal riaditeľovi.

PREDNÁ HORA/KOŠICE - Spadol do toho znova! Opitý a v rozjarenej nálade sa do protialkoholickej liečebne na Prednej Hore dal v utorok večer doviezť manžel košickej milionárky Nory Mojsejovej (47) spevák Braňo (37).

„Urobil tu poriadny cirkus, aj riaditeľovi vynadal. Potom nasadol do taxíka a zmizol,“ potvrdil nečakanú návštevu očitý svedok. „Braňo nepil rok a pol. Teraz v tom lieta zas,“ netajila už včera krutú pravdu o manželovi sklamaná Nora.

Spevák Braňo Mojsej nikdy nemal problém hovoriť o svojej minulosti, keď holdoval alkoholu a ako sám vyhlasoval, „vtedy si svoj bazén liehu už vypil“. No zrejme nie do dna...

V utorok večer približne o 21. hodine pred Odborným liečebným ústavom psychiatrickým na Prednej Hore zastavil taxík a vystúpil z neho Braňo Mojsej. Opitý na mol. Dožadoval sa osobného stretnutia s riaditeľom ústavu, s ktorým sa údajne poriadne pohádal. Obsah ich rozhovoru sa nám zistiť nepodarilo, keďže nik z vedenia zdravotníckeho zariadenia sa k téme vyjadriť nechcel. „Braňo mal riadne pod čapicou a vykrikoval, že ho Nora vyhodila z domu,“ spomína svedok na spevákovo vystrájanie v priestoroch liečebne. Po tomto slovnom incidente vraj znovu nasadol do taxíka, ktorý ho čakal pred liečebňou a zmizol v tme.

„Neviem, kde je. Odišiel. A od utorka sa mi neozval. Nezobral si ani mobilný telefón,“ priznala Nora záhadné zmiznutie svojho manžela. Braňo začal piť už v sedemnástich. Keď ho jeho otec pred jedenástimi rokmi našiel v bezvedomí, priotráveného alkoholom, podrobil sa 10-týždňovej odvykacej liečbe. „Potom som bol sedem rokov relatívne v pohode,“ povedal pred časom. Dokonca začal aj maľovať. Ale aj piť! Ani vzťah s Norou nedokázal utlmiť Braňovu závislosť. Opätovne sa liečil na Prednej Hore. Zdalo sa, že po tejto kúre už dokáže skrotiť chuť na alkohol. Veď sám chcel pomáhať závislým, pre ktorých staval v Medzeve diagnostické centrum a liečebňu. Pre médiá sa však vyjadril, že sa považuje za abstinujúceho alkoholika.

„Zatiaľ sa mi darí nepiť, ale som presvedčený, že kríza sa dostaví. Po doterajších skúsenostiach viem, že u mňa je kritický tretí rok abstinencie. Vtedy si v podvedomí hovorím, že už som to zvládol, príde jeden pohárik, druhý, tretí a už sa veziem...“ zdôveril sa Braňo a zrejme vedel, o čom hovorí. Po pol druha roku znovu potrebuje pomoc odborníka. Prečo Braňo Mojsej znovu siahol po fľaške? Má vari nejaké problémy v manželstve? Alebo nezniesol skutočnosť, že po skončení kontroverznej markizáckej reality show Mojsejovci jeho hviezda znovu zhasla? Odpoveď pozná len on sám. A možno aj Nora.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu