Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Prerazí Jana v Londýne?

Jana Kirschnerová Zobraziť galériu (8)
Jana Kirschnerová

BRATISLAVA - Na Slovensku už toho dosiahla Jana Kirschnerová (25) veľa. Predala tisícky albumov a niekoľkokrát bola v ankete Slávik vyhodnotená ako naša najlepšia speváčka.

Onedlho ju bude poznať možno celá Európa. Jana nahrala štyri piesne s renomovanými hudobníkmi pre spoločnosť Universal Music priamo v Anglicku.

„Je to pre nás veľká pocta. Londýnsky Universal nám pridelil producenta, v spolupráci s ktorým sme nahrali štyri piesne. Ešte vždy premýšľame, prečo sa nami vôbec zaoberajú. Veď tam majú speváčok ako dreva,“ povedal manažér Jany Kirschner Jozef Šebo. Do Anglicka odchádzajú aj najbližší utorok. Majú sa stretnúť s riaditeľom spoločnosti a dohodnúť detaily. „Ťažko sa mi hovorí o tom, čo bude nasledovať. Možno tie nahrávky zahodia do koša a možno vydajú album,“ vysvetlil Šebo a doplnil, že Angličania rešpektujú Janinu hudbu takú, aká je.

„Tvrdia, že má mimoriadny talent. Akceptujú ju i jej hudobný štýl a nerobia doň zásahy,“ vyhlásil. Gitary pre Janine piesne nahral známy Robbie McInthosh, ktorý hral s Paulom McCartneym a je súčasťou kapely Norah Jones.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu