Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Trápenie Jany Kirschner: Rozchod ma veľmi bolel

Jana Kirschner Zobraziť galériu (11)
Jana Kirschner

BRATISLAVA - Jana Kirschner (25) konečne prehovorila! Tri mesiace po rozpade dvojročnej love story s hudobníkom Oliverom Sadovským z kapely Para priznáva: "Rozchod ma veľmi bolel," so smútkom v hlase hovorí Jana.

Jej slová svedčia o tom, že je žena, ktorá dokáže svoje smútky precítiť, preplakať i žialiť. Ako sa zlatá Slávica dokázala vyrovnať s krachom nádejného vzťahu?

Slovenská popová princezná si bolesť z rozchodu liečila na prázdninovej ceste v Amerike. Spoločnosť a "bútľavú vŕbu" jej robila najlepšia kamarátka Zuzana Šebová. Útechu hľadala napríklad aj na koncertoch Suzane Vega a Princa.

Cesta za Veľkú mláku však Janino trápenie úplne neskončila. O svojej bývalej láske - Oliverovi Sadovskom - speváčka stále záhadne mlčí. Jana zrejme ešte nenašla vnútorný pokoj, pretože ani po štvrťroku, odkedy je sama, nemá po svojom boku nového priateľa.

Viac o speváčkinom trápení prezrádza jej manažér Jozef Šebo: "Má to ťažké. Je bledá a smutná. Dúfam, že sa z toho čoskoro dostane." Keďže s populárnou speváčkou je v každodennom kontakte, o jej živote vie naozaj veľa: "Rozchod brala veľmi ťažko. Ublížil jej. Neviem, či má v súčasnosti vôbec na nový vzťah náladu," s takmer stopercentným presvedčením hovorí Šebo.

Neznesiteľnú samotu sa slovenská popstar pokúša zahnať tvrdou drinou. "Pred pár dňami práve dokončila desať nových demo nahrávok a vôbec sa nezastaví," čuduje sa nad Kirschnerovej výkonmi jej manažér. V týchto dňoch sú spolu na pracovnej ceste v Londýne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu