Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Víťazi Talentu Dae Men: Z výhry ani cent!

Petr a Zdeněk dostali Zobraziť galériu (6)
Petr a Zdeněk dostali "šek" v novembri, peniaze ešte nemajú.

PRAHA/BRATISLAVA – Eurá ešte nemajú! Hoci akrobati Dae Men vyhrali Česko Slovensko má talent pred takmer dvomi mesiacmi, peniaze za prvé miesto doteraz nedostali. Šou im priniesla zatiaľ len nové kšefty, finančná injekcia v podobe 100 tisíc eur na ich bankové konto nepribudla.

České duo Dae Men vyhralo v šou Česko Slovensko má talent peniaze, aj angažmán v Las Vegas. Dva mesiace po skončení šou sú však stále v neistote. „Výhru zatiaľ nemáme,“ prezradil serveru idnes.cz Petr Horníček na otvorení istého music klubu. Tam vystupoval spolu so svojím akrobatickým partnerom Zdeňkom Moravcom. A práve podobné kšefty sú zatiaľ to jediné, čo vďaka účasti v talentovej šou získali.

Atléti totiž zatiaľ nielenže nedostali peniaze, ale ani netušia, ako je to s ich cestou za more. „Víťazi dostanú svoju výhru presne podľa zmluvy a termínov, ktoré zahŕňa. A o ich pripravovanej ceste do Las Vegas budeme našich divákov určite informovať,“ povedal nám k tomu hovorca Jojky Jozef Gogola. Snáď naozaj všetko dopadne podľa plánu...

Ako hodnotili porotcovia talentovej súťaže vystúpenie silových akrobatov? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu