Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexi Dae men sa opäť vyzliekli: Pózovali pre gayov!

Zdeněk a Petr v gaymagazíne. Zobraziť galériu (5)
Zdeněk a Petr v gaymagazíne.

PRAHA – S vyzliekaním nemajú problém! Petr Horníček (34) a Zdeněk Moravec (26) si počas Česko Slovensko má Talent našli veľa fanúšikov medzi ženami, ale aj mužmi. Ich odhalené hrudníky dostali takmer každého. Najnovšie sa chlapci predviedli iba v slipoch v časopise pre gayov.

Vedia, čo zaberá! Zdeněk a Petr si získali fanúšikov už svojím prvým vystúpením, kedy sa na pódiu popri akrobacii aj vyzliekali. Odhalené hrude k nim odvtedy jednoducho patrili. Ako sexsymboly ich však začali vnímať nielen ženy, ale aj muži.

A chalani si to dobre uvedomujú. „Podporu zo strany gayov určite vnímame,“ vyjadril sa Petr pre gaymagazín LUI. Práve pre ten Dae Men najnovšie nafotili odhalené snímky, na ktorých sú len v slipoch.

Čo hovoria akrobati na názory, že oni sami sú tiež homosexuálne orientovaní? „Podľa niektorých ľudí sa príliš navzájom dotýkame. Nám to ale nepríde divné. Sme športovci a vzájomný kontakt je neodmysliteľnou súčasťou našej práce,“ povedal Petr.

Práve on v rozhovore pre TOPKY TV po víťazstve v talentovej šou nevylúčil možnosť, že by v budúcnosti nafotil akty. Pre Zdeňka sú však fotografie v gaymagazíne zrejme maximum. „Určite nemáme v úmysle začať pracovať pre erotický segment,“ povedal rozhodne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu