Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hašková dostáva ponuky, pre ktoré by iné vraždili... a ona? ODMIETA!

Dominika Hašková Zobraziť galériu (5)
Dominika Hašková

BRATISLAVA – Bude z nej hviezda?! Dominika Hašková (15) sa zviditeľnila najmä vďaka účasti v Česko Slovensko má Talent. Ako nám dcéra slávneho hokejistu prezradila, dva mesiace po skončení šou sa jej ponuky len tak hrnú. Paradoxne však nie sú spojené so speváckym umením, ale s niečím úplne iným.

Sympatická brunetka Dominika Hašková, ktorá sa prebojovala až do finále šou Česko Slovensko má Talent, si vychutnáva popularitu. Ako pre topky.sk prezradila, život po šou sa jej zmenil. „Spoznávajú ma veľmi často ľudia na ulici. Dosť na mňa pozerajú, ale nikto za mnou nepríde. Asi sa ma boja,“ smeje sa mladá speváčka, ktorá bola počas šou za svoje výkony často kritizovaná divákmi.

Preto nás zaujímalo, či po skončení projektu dostala nejaké ponuky na hudobnú tvorbu. „Oslovil ma jeden DJ, ktorého poznám, aby som s ním naspievala skladbu. Tomu by som sa teraz chcela venovať,“ povedala nám Hašková, ktorá sa o budúcej kariére radí najmä s otcom. „Zhodli sme sa na tom, že sú mi anglické pesničky bližšie ako české. Odmala túžim nahrať album v USA, tak to zrejme skúsim tam,“ priblížila topkám plány brunetka.

Paradoxné však je, že viac ako spevácke ponuky sa jej hrnú modelingové. „Áno, je ich naozaj dosť. Dostala som ich veľmi veľa. Ale ja príliš túto prácu nemusím. Asi to nebudem robiť a odmietnem to,“ prekvapuje Dominika svojím postojom k práci, o ktorú by sa išli jej rovesníčky potrhať. Nechajme sa prekvapiť, či si to po prípadnom neúspechu v hudobnej brandži predsa len nerozmyslí.

Čo na úspech svojej dcéry hovorí Dominik Hašek? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu