Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexi polonahé duo Dae Men: Nafotia akty?!

Polonahí akrobati Dae Men Zobraziť galériu (16)
Polonahí akrobati Dae Men

BRATISLAVA - Odhalia sa ešte viac?! Sympatickí siloví akrobati Dae Men sa stali víťazmi šou Česko Slovensko má talent. K výhre im okrem talentu dopomohli aj esemesky od fanúšičiek, ktoré sa rozplývali nad vyšportovanými telami. A práve slečny zrejme poteší vyjadrenie Petra Horníčka (34), ktorý nám prezradil, že by sa v budúcnosti možno aj nechal nahovoriť na nafotenie aktov.

Rozhodne vedia zaujať! Akrobatické duo Dae Men ohúrilo televíznych divákov jojkárskej talentovej šou najviac. Vyšportovaní chalani zatienili aj takých favoritov, akými boli operný spevák Marián Zázrivý či kúzelník Richard Nedvěd.

Topky.sk mladíkov tesne po finálovom prenose vyspovedali. Zisťovali sme, či pri svojom vystúpení vsádzali okrem talentu aj na obnažené telá. „To, že sme sa vyzliekli, bol taký bonus,“ s úsmevom prezradil Zdeněk. Vzápätí však podotkol, že chceli ukázať predovšetkým akrobaciu.

Keďže chalani nabrali odvahu vyzliecť sa pred televíznymi kamerami, zaujímalo nás, či by boli ochotní nafotiť akty. Hoci Petr spočiatku túto možnosť rázne odmietal, nakoniec to do budúcnosti predsa len nevylúčil. Keď sme sa ho totiž spýtali, či bolo to, čo predviedol v priamom prenose maximum, odvetil šibalským úsmevom: „Zatiaľ." Nechajme sa teda prekvapiť, či sa čoskoro neobjaví pred objektívom v Adamovom rúchu.

Sledujte TOPKY TV: Dae Men o svojej nahote, aktoch a vzťahoch!



Dae man
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu