Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hašková (15) na párty: Laškovala s tanečníkom a chcela piť!

Dominika Hašková sa túlila k tomuto mužovi. Zobraziť galériu (10)
Dominika Hašková sa túlila k tomuto mužovi.

BRATISLAVA – Mladá speváčka Dominika Hašková (15) vystrčila rožky! Na párty po finále šou Česko Slovensko má talent z nej opadol stres. A spolu s ním aj zábrany. Dcéra známeho hokejového brankára vo veľkom flirtovala s tanečníkom Danielom Antálkom (23) z formácie The Pastels. Dokonca si chcela „hrknúť“ zo šampanského.

Hoci ešte nedávno tvrdila, že sa by sa chcela vrátiť k bývalému priateľovi - synovi známeho podnikateľa Tomia Okamuru - Ruyovi (16), zrejme tomu tak nie je. V nedeľu mala na talentovej afterpárty až príliš blízko k inému mužovi - k tanečníkovi Danielovi Antálkovi. Ich nežné objatia a vrúcne dotyky si všimli aj hostia prítomní na akcii. Tanečníka Dominike zrejme schvaľuje aj jej mama. Počas večera s ním totiž viedla dlhý rozhovor.

Keď sa rodičia Haškovej nepozerali, speváčka chytila tanečníka okolo bruška. On jej nenápadné prejavy sympatií opätoval. Mladej slečny sme sa preto spýtali, čo medzi nimi je. „Nič spolu nemáme. Je to môj najbližší kamarát,“ tvrdila spočiatku Dominika, no vzápätí nevylúčila, že by z toho teoreticky mohlo byť niečo viac.  „Problém je však v tom, že on žije na Slovensku a ja v Čechách. Musím však priznať, že sa mi páči a mám ho veľmi rada. Aj si spolu píšeme,“ dodala.

Topky.sk preto zaujímalo, či by si s Danielom vedela predstaviť vzťah, keby bol ochotný presťahovať sa za ňou. „O tom som vôbec nepremýšľala, to by sa asi nestalo. Ale určite budem za ním, teda za celou skupinou, jazdiť na Slovensko,“ povedala nám mladá kráska, ktorá sa počas spomínanej párty od mladíka prakticky nepohla.

O tom, že mala Dominika počas večera naozaj uvoľnenú náladu, svedčí aj náš záber, na ktorom siaha po poháriku šampanského. No v momente, ako si všimla fotografa, tak si to rozmyslela. Ktovie, ako by to dopadlo, keby sa jednalo o súkromný žúr...



talent_Dominika


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu