Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dominika Hašková: Nešťastná kvôli slávnemu otcovi!

Dominika sa niekedy trápi kvôli otcovi. Zobraziť galériu (6)
Dominika sa niekedy trápi kvôli otcovi.

PRAHA – Trápi sa! Dominika Hašková (15) dostala po nedeľnom semifinále šou Česko Slovensko má talent veľa negatívnych ohlasov na svoj výkon. Napriek tomu sa plánuje spevu venovať aj naďalej. Len otca by niekedy najradšej vymenila za iného!

Rozporuplné reakcie! Po nedeľnom vystúpení si mohla Dominka Hašková prečítať chvály na svoj výkon, ale aj vlnu kritiky. Mnohí jej vyčítajú, že po falošnom speve postúpila len vďaka slávnemu otcovi, hokejovému brankárovi Dominikovi Haškovi.

A práve toto sú chvíle, kedy je mladá speváčka nešťastná, že má slávneho otca. „Niekedy je to zlé. Najmä kvôli priateľstvám... ľudia sa pretvarujú a často ma posudzujú len na základe priezviska,“ prezradila topkám. Ako ďalej dodala, občas by prijala, keby mala neznámeho otca.

Napriek tomu, že mnohí pripisujú Dominikin nedeľňajší postup najmä tomu, že ju do hľadiska prišiel podporiť jej otec, so spevom chce rozhodne pokračovať. Vo finále šou Česko Slovensko má talent plánuje podať čo najlepší výkon. „Tešte sa na ďalšie kolo,“ odkázala svojim fanúšikom.

Čo hovorí známy brankár Dominik Hašek na postup svojej dcéry a ako prežíval napätie počas semifinálového kola? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu