Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V Talente zvíťazili Dae Men: Najskôr rozplakali porotu, potom tromfli Zázrivého!

Absolútnym víťazom talentovej šou sa stala formácia Dae Men. Zobraziť galériu (20)
Absolútnym víťazom talentovej šou sa stala formácia Dae Men.

BRNO – Neskutočná radosť! Absolútnymi víťazmi šou Česko Slovensko má Talent sa včera večer stali siloví akrobati z formácie Dae Men. Porotkyňa Lucie Bílá (44) sa počas ich vystúpenia neubránila slzám. Prekvapivo neplakal favorit súťaže – spevák Marián Zázrivý (36), ktorý mal na to viacero dôvodov. Ako vyzeralo finálové kolo veľkolepej šou?!

Vrcholové priečky patrili mužom! Včerajšie rozhodnutie talentovej súťaže malo netradičné vyvrcholenie. Spomedzi štrnástich finalistov boli vybratí traja, ktorí dostali od divákov najviac SMS hlasov. V zúženom okruhu favoritov sa tak ocitli operný spevák Marián Zázrivý, zábavný kúzelník Richard Nedvěd a siloví akrobati Dae Men. Esemeskujúci diváci nakoniec uprednostnili pred smutným osudom a humorom sexepíl.

O tom, že vystúpenie formácie Dae Men bolo nabité emóciami, netreba pochybovať. Porotkyňu spôsob, akým Zdeněk a Petr znázornili padnutého anjela, skutočne dojal a ťažko hľadala vhodné slová. Podobný problém mali aj víťazi hneď po vyhlásení výsledkov. „Ježišmária, kde mám slová, nemám slova. Nič. Prázdno,“ habkal jeden z akrobatov, keď sa chcel poďakovať divákom.

Veľa toho nenahovoril ani Marián Zázrivý, ktorému víťazstvo uniklo o vlások. Diváci zrejme očakávali, že sa citlivý Popradčan opäť rozplače, no nestalo sa tak. Marián s úsmevom na tvári poznamenal: „Myslím, že je to tak, ako to je. Vyhrali tí lepší.“ Svojim tvrdením určite upokojil aj porotcu Jara Slávika. Ten priznal, že chvála, ktorú počas semifinálových kôl adresovali Zázrivému, bola prehnaná. „Ak by ste vyhrali, bolo by to nespravodlivé. Nevidím posun,“ poznamenal.

Siláci z formácie Dae Men sa okrem titulu prvého víťaza medzinárodnej šou Česko Slovensko má Talent môžu tešiť aj z výhry 100 000 € a angažmánu v Las Vegas. Okrem toho čaká viacerých úspešných súťažiacich spoločné turné, ktoré je naplánované na začiatok roka.

VIDEO: Finálové vystúpenie silových akrobatov z formácie Dae Men.

Ako prežívali víťazstvo akrobati Dae Men sa dozviete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu