Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Košická smotánka plesala: Rezešová v priesvitných šatách!

Július Rezeš s manželkou Evou. Zobraziť galériu (11)
Július Rezeš s manželkou Evou.

KOŠICE – Roztancovaný víkend v Košiciach! V sobotu sa v metropole východu konal v luxusnom hoteli prestížny ples. Tak, ako to už býva zvykom, na vychytenom podujatí nesmel chýbať ani klan Rezešovcov. Prišiel syn zosnulého veľkopodnikateľa Július Rezeš (40). Spoločnosť mu robila manželka Eva (28). Tá mala na sebe čiernu róbu z priesvitnej látky, ktorá decentne odhaľovala jej nohy a ramená. Nechýbala ani dcéra niekdajšieho oceliarenského magnáta Eva Varholíková (33).

Medzi prvými dorazil na akciu Július Rezeš spolu so svojou manželkou Evou. Spoločnosť im robila aj podnikateľova sestra Eva Varholíková. Obe dámy sa predviedli v krásnych nových róbach. Eva Rezešová už tradične stavila na čiernu. „Je to francúzska krajka,“ prezradila nám. Cenu však tajila. Jej švagriná Eva Varholíková oslňovala hlbokým dekoltom svojich modrých šiat. „Kúpila som si ich cez internet,“ dozvedeli sme sa.

Ani ďalšie Košičanky však nič nenechali na náhodu. Ich outfity mohli smelo konkurovať róbam dám z nedávneho bratislavského Plesu v opere. Medzi najlepšie oblečené dámy večera patrila manželka košického viceprimátora Ladislava Lazara – Janka. Ohúrila v toalete bielej panenskej farby. V luxusnom hoteli sa na chvíľu zastavil aj primátor Richard Raši. Dorazil však sám. „Manželka musela ostať doma s dcérkou. Prišiel som len na krátko. Potom utekám domov k rodine,“ povedal topkám. 

O zábavu hostí sa staral moderátor Martin Dejdar, ktorý ich sprevádzal tohtoročným podujatím. Zaspievať prišla aj pop diva Dara Rolins. Cestu na východ za ňou meral aj partner Patrik Rytmus Vrbovský. Dorazil však až neskoro v noci. „Boli strašné cesty, všade snežilo. Mal aj problémy s autom. Preto mu cesta trvala dlhšie ako plánoval,“ vysvetlila nám Dara.

V Košiciach sa zabávalo až do svitania. Hostia predvádzali tanečné kreácie na parkete až do štvrtej ráno. K dispozícii mali rôzne výberové lahôdky. Z plesového menu si hostia mohli vybrať napríklad marinovaného lososa s tigrími krevetami či hovädziu sviečkovicu s dubákovou omáčkou. Nechýbal ani studený a teplý bufet pozostávajúci zo všakovakých lahôdok ako suši, rybacie špeciality a tiež divina. Ako dezert sa podávali datlové lievance s mascarpone krémom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu