Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krausov tvrdý odkaz Zázrivému: Kvôli tomuto si prehral!

Krausovi sa Zázrivého výkon príliš nepozdával. Zobraziť galériu (7)
Krausovi sa Zázrivého výkon príliš nepozdával.

BRATISLAVA – Natrel mu to! Jeden z najväčších favoritov šou Česko Slovensko má talent Marián Zázrivý (36) ostal tesne pred bránami do vysnívaného Las Vegas. V súvislosti s jeho "prehrou" topky.sk u porotcu Jana Krausa (57) zisťovali, čo bolo podľa neho príčinou Popradčanovho neúspechu.

Podcenil to?! Marián Zázrivý si už v prvom kole šou Česko Slovensko má talent získal odspievaním árie oba národy. Nanešťastie pre neho, na letenku do Las Vegas to bolo v nedeľňajšom finále málo. Keďže išiel na pódium ako posledný, všetci s napätím čakali, čo predvedie.

Marián však na prekvapenie všetkých spieval sotva minútu, za čo ho porota rozhodne nepochválila. Všetci traja odborníci sa na margo Popradčanovho výkonu vyjadrili veľmi stroho. Po skončení šou prezradil topkám Jan Kraus to, čo si úprimne myslel o Zázrivého vystúpení. „Bolo to veľmi krátke a také odfláknuté,“ tvrdo zhodnotil speváka. „Ale moje dojmy nie sú v šoubiznise príliš smerodajné. Ja som bol k tomu jeho výkonu zhovievavý,“ vyjadril sa. 

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, s tým, že zvíťazili siloví akrobati Dae Man, je nadmieru spokojný. „Nemôžem byť nespokojný. Hlas ľudu, hlas boží. Ale aby som pravdu povedal, tak sa dnes ľuďom ani nečudujem. Ich vystúpenie bolo krásne a malo v sebe vyššiu estetiku. Toto môže uspieť aj v Amerike, ostatné nie,“ dodal razantne na záver Kraus. Viac sa dozviete z videa pod článkom.

Chcete vedieť, ako zhodnotili finálové kolo porotcovia Jaro Slávik a Jan Kraus? Čítajte TU.

Sledujte TOPKY TV: Kraus o tom, čo si myslí o víťazoch i o Zázrivého neúspechu.



talent_Kraus


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu