Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zázrivý na nepoznanie: Divoký žúr do rána!

Zázrivý sa takto odviazal. Zobraziť galériu (12)
Zázrivý sa takto odviazal.

BRATISLAVA - Ako utrhnutý z reťaze! Zrejme len málokto by povedal, že jeden z najcitlivejších a najutiahnutejších účastníkov šou Česko Slovensko má talent sa bude na afterpárty zabávať najviac! Marián Zázrivý (36), ktorému ušlo víťazstvo iba o vlások, nesmútil v kúte. Práve naopak. Poriadne to na parkete rozbalil.

Vie sa poriadne odviazať! Marián Zázrivý, ktorý si divákov šou Česko Slovensko má talent získal svojim skvelým operným hlasom a dojímavým životným príbehom, ukázal na nedeľňajšom žúre svoju druhú tvár. Na afterpárty, ktorá sa konala po skončení priameho prenosu, sa spevák poriadne vyšantil. Spolu s bývalými súpermi predviedol krkolomné tanečné kreácie. Skákal, pobehoval a zvŕtal sa na parkete tak, ako by to ani on nebol.

Ako pre topky.sk prezradil, fakt, že nevyhral, bral športovo. „Pocity sú úžasné. Zvíťazili profesionáli vo svojom obore. Ja im fandím, páčili sa mi,“ netajil Zázrivý, ktorý vraj ani na chvíľu nepocítil smútok. Umiestnenie medzi najlepšou trojkou berie ako úspech. Zrejme aj to bol dôvod, prečo neplakal a nesedel v kúte, ale zabával sa s ostanými do skorých ranných hodín. Okrem Mariána sa na akcii vybláznili aj nevidiaci bratia z formácie NH6, moderátor Braňo Bruno Ciberej, tanečníci zo skupiny The Pastels a ďalší.

Ako to vyzeralo na párty? Pozrite si naše video a GALÉRIU!


Ako Jan Kraus a Jaro Slávik hodnotia finále Česko Slovensko má talent nájdete TU:


Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na afterpárty. Zázrivého tanečné kreácie ! 



28_11_2010_talent_after


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu