Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Angelina Jolie pod paľbou: „Si obyčajná štetka!“

Chelsea Handler si ústne podala Angelinu Jolie Zobraziť galériu (15)
Chelsea Handler si ústne podala Angelinu Jolie

LOS ANGELES - Pustila si jazyk na prechádzku! Americká moderátorka Chelsea Handler (35) je známa svojím zmyslom pre humor. Tentokrát sa však nahnevala a počas svojho vystúpenia si poriadne podala herečku Angelinu Jolie. A neváhala použiť na jej adresu ani nadávky najhrubšieho zrna!

Tak toto prehnala! Chelsea môže byť jednou z najlepších kamarátok Jennifer Aniston, to však neznamená, že má právo vulgárne nadávať na Angelinu Jolie. „Môžeš si zachrániť koľko detí chceš, ja ti sku*vene neverím...“ To je len jedna z hlášok, ktorú asi komička považovala za vtipnú. A nezastavila sa ani tam!

„V rozhovoroch hovorí „Nemám veľa ženských kamarátiek...“ pretože si sku*vená šľapka, tak preto,“ pokračovala v prezentácii svojho názoru na herečku blondína. Zrejme totiž zabudla, že stojí na pódiu a nesedí s Jennifer na kávičke. Je však úplne jasné, o čom tieto dve kamarátky spolu debatujú. Je smutné, že ani päť rokov od rozchodu s Bradom Pittom nie je Jen schopná hodiť ich rozchod za hlavu!

Chelsea patrí medzi Jenniferine najlepšie kamarátky a dokonca s ňou trávila dovolenku v Mexiku. Práve ona sa snaží prehovoriť Jennifer, aby sa vrátila k randeniu. „Chelsea si myslí, že Jen je skvelá aj v štyridsiatke a mala by rozprúdiť život v meste. Žiadne sedenie doma s jej psami. Žiadne tiché večere s Courtney Cox a s dievčatami,“ prezradil interný zdroj. Jennifer sa však asi bude radšej ľutovať a plakať v rohu nad rozliatym mliekom!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu