Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vianoce u známeho svalnáča: Ovisnutá koža a diery v chrbte!

Hulk Hogan strávil Vianoce s hrozivými ranami na chrbte Zobraziť galériu (5)
Hulk Hogan strávil Vianoce s hrozivými ranami na chrbte

LOS ANGELES – Au, to muselo bolieť! Takéto, či podobné komentáre plné súcitu fanúšikovia momentálne píšu americkému zápasníkovi Hulkovi Hoganovi (57). Ten si totiž počas týchto Vianoc doprial skutočne netradičný darček – náročnú operáciu a desivo vyzerajúce rany po nej!

Deväť hodín trápenia! Presne tak dlho trval náročný zákrok, ktorý tento svalovec absolvoval pod dohľadom početného tímu špecialistov. Počas operácie pritom nešlo o fazuľky – Hulk totiž potreboval ponaprávať chrbticu. Kvôli nej si vraj tento rok odskákal viac ako dosť. Bolesti ho ničili vyše osem mesiacov!

Populárny športovec a televízna hviezda v jednom o výsledok chirurgického divadla nechcel pripraviť najmä svojich internetových priaznivcov. Proces zotavovania preto poctivo zdokumentoval a zábery zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Twitter. „Toto je môj vianočný darček,“ napísal ako komentár k dvom fotografiám svojho chrbta. Slabším povahám však práve vďaka nim doslova nahnal hrôzu. Veď mu v koži zostalo hneď niekoľko veľkých dier!

Podľa Hoganových slov sa všetko, našťastie, uberá tým správnym smerom. „Všetko je dobré, bratku, musel som si dať narovnať chrbticu. Rešpekt!“ odpísal jednému zo svojich fanúšikov. Či sa však do ringu ešte niekedy vráti, si zrejme riadne premyslí. Koniec koncov, už nie je najmladší. A zdravie mu očividne začína byť prednejšie ako divoké zápasy!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu