Streda5. jún 2024, meniny má Laura, zajtra Norbert

Banášová, Habera, Mareš a Troška na nespoznanie: Aha, ako ich prerobili!

Dvojníci Zdeňka Trošku, Adely Banášovej a Paľa Haberu. Zobraziť galériu (4)
Dvojníci Zdeňka Trošku, Adely Banášovej a Paľa Haberu.

BRATISLAVA – Dokonalí dvojníci? Jedno z prekvapení, ktoré si televízia Markíza pripravila do tohtoročného silvestrovského programu, je aj zmena vizáže známych tvárí. Povedali by ste, že sa dá z Michala Suchánka (45) vykúzliť spevák Paľo Habera alebo z Richarda Genzera (43) režisér Zdeněk Troška (57)?

Program, s ktorým sa bude televízia Markíza lúčiť s uplynulým rokom, bude niesť názov Silvestrománia. Ako už z pomenovania vyplýva, vysielať sa bude v duchu nedávno skončenej talentovej šou. Chýbať preto nesmú známe tváre, ktoré sú s týmto projektom neodmysliteľne späté. Napríklad porota v zložení Adela Banášová, Paľo Habera, Zdeněk Troška, či moderátor Leoš Mareš.

Má to však jeden háčik. Spomínaných protagonistov nahradia ich „dvojníci“. No nie hocijakí. Tvorcovia šou totiž vymysleli, že duo Mr. GS pozostávajúce z Richarda Genzera a Michala Suchánka vymenia za maňušky. Zabávači však z programu nezmiznú. Práve naopak. Zasadnú do porotcovských kresiel. Genzera prerobili šikovné maskérky na režiséra Trošku, Suchánek zasa skončil ako kat Paľo Habera. Herečka Zuzana Šebová sa stala Adelou Banášovou. Hviezdna premena neobišla ani Leoša Mareša, ktorého stvárnil humorista Roman Pomajbo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu