Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Belohorcovej Vianoce s dcérkou: Na tieto sviatky nikdy nezabudnú!

Zuzana Belohorcová s dcérou Salmou. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová s dcérou Salmou.

ŽILINA - Tieto Vianoce si zapamätajú! Zuzana Belohorcová (34) a jej partner Vlastimil Hájek (34) trávili prvé sviatky so svojou dcérou Salmou (10 mes.). Dievčatko im pripravilo naozaj príjemné prekvapenie.

Neopakovateľné! Také boli Vianoce Zuzany Belohorcovej. Sviatky síce tradične trávila v kruhu svojej rodiny, ale niektoré detaily ich poriadne ozvláštnili. „Boli nádherné, výnimočné. Minulý rok som bola pri stromčeku s bruškom, teraz tam bol malý človiečik, ktorý už behá,“ povedala nám Zuzana. Práve u jej rodičov v Žiline totiž malá Salma spravila svoje prvé kroky.

Za zmienku tiež stojí aj to, že Štedrý deň trávila rodinka v dvoch štátoch. „Na obed sme boli vo Frýdku-Místku u Vlastíkových rodičov, večera bola u našich na Slovensku,“ prezradila Belohorcová.

Silvestra strávi blondínka so svojím partnerom a dcérkou na horách, začiatkom januára sa presunú do Miami, kde plánujú stráviť až tri mesiace. Zaujímavé je, že tam na nich čakajú ďalšie darčeky. „Mesiac a pol pred Vianocami sme boli v Amerike, čiže darčeky sme nakúpili tam. Nakoniec som ich tam ale musela nechať, lebo sme ich nemali kam pobaliť,“ s úsmevom nám prezradila moderátorka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu