Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nenalíčená Belohorcová: Uf, takto vyzerá bez mejkapu?!

Zuzana Belohorcová bez make-upu. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová bez make-upu.

BRATISLAVA - Toto je jej prirodzená vizáž! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (35) si už takmer dva roky užíva materské povinnosti. Jej dcéra Salma ju úplne zamestnáva. Dokonca až tak, že blondínka už príliš nedbá o svoj zovňajšok. Zdá sa, že mejkap a šminky zavrela do najspodnejšej zásuvky. Pozrite sa, ako vyzerá bývalá učiteľka sexu, keď nie je nalíčená!

Spoznali by ste ju? Bývalá moderátorka a príležitostná modelka Zuzana Belohorcová vo februári 2010 porodila svoje prvé dieťa - dcéru Salmu. Odvtedy sa život blondínky úplne zmenil. Po takmer dvoch rokoch by ju spoznal zrejme iba málokto. Rodená Žilinčanka, ktorá sa z domu v minulosti nepohla bez mejkapu a bola vždy štýlovo nahodená, teraz na seba zrejme už nemá toľko času.

Na najnovších fotografiách, ktoré poskytla Zuzana markizáckej Smotánke, je vidieť, že jej prioritou je bezpochyby dieťa. Dokonca teraz nemá problém prechádzať sa nenamaľovaná medzi ľuďmi po uliciach Miami, kde momentálne žije spolu s partnerom Vlastimilom Hájkom. 

Zrejme jej už nevadí, že tvár má plavovláska oveľa bledšiu a poznať na nej aj menšie nedokonalosti pleti. Ani oči nie sú také výrazné, na aké sme boli zvyknutí. Hoci Belohorcová pôsobí na záberoch nevýrazne, jej celkový vzhľad vylepšuje krásny a milý úsmev. Veď posúďte sami.

Nenamaľovaná Belohorcová s dcérou Salmou.
Zobraziť galériu (5)
Nenamaľovaná Belohorcová s dcérou Salmou.

Belohorcová bez make-upu pôsobí nevýrazne.
Zobraziť galériu (5)
Belohorcová bez make-upu pôsobí nevýrazne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu