Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Trapas: Bavlnené tričko a sukňa ako zástera – toto že má štýl?!

Kate Bosworth bola na udeľovaní cien za štýl poriadne na smiech Zobraziť galériu (6)
Kate Bosworth bola na udeľovaní cien za štýl poriadne na smiech

LOS ANGELES – Ako biela myš či novodobá mníška! Nech už herečka Kate Bosworth (27) chcela pripomínať čokoľvek, vkus pri tom celkom vynechala. Inak sa ani nedá ohodnotiť jej nedeľňajší outfit – takto dogabané by si jej kolegyne nevyšli ani do obchodu. Vyzerala totiž ako módna katastrofa!

Na červenom koberci ako chuderka bez nápadu! O tom, že nie v každej jednoduchosti sa skrýva krása, sa Kate presvedčila v závere uplynulého týždňa. Jej módny prešľap je o to väčší, že nešťastný outfit zvolila medzi hollywoodsku smotánku... Ktorá odmeňovala tie najštýlovejšie celebrity!

Nevkusne doobliekaná vôbec nezapadla! Biele tričko z bavlny a neforemná sukňa jemnej mätovej farby – takto „vyparádená“ chcela blondínka zrejme podčiarknuť svoj vlastný štýl v otázkach módy. Nepomohla mu však ani celkovou úpravou zovňajšku – nenápadné líčenie a ulízané vlasy v jej prípade rozhodne nepôsobili noblesne!

Uvidíme, či si módni kritici zgustnú na Kate o pár dní ešte raz. Blíži sa totiž záver roka, kedy nielen médiá zostavujú rebríčky známych krások, ktoré sa na červenom koberci svojím outfitom strápnili najviac. Herečka a modelka pre džínsy od Calvina Kleina na to vďaka poslednému vystúpeniu v spoločnosti určite má! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu