Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodska kráska v nahých scénach: Prsia ukázala na príkaz manžela!

Kate Bosworth v nahých scénach odhalila poprsie na pokyn súčasného manžela a režiséra v jednej osobe. Zobraziť galériu (7)
Kate Bosworth v nahých scénach odhalila poprsie na pokyn súčasného manžela a režiséra v jednej osobe. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Manželské povinnosti tak trochu naruby? To, že každá ikona americkej kinematografie skôr či neskôr okúsi erotiku pred kamerou, nie je nijakým tajomstvom. V prípade Kate Bosworth (30) však išlo o pikantné nakrúcanie aj z iného pohľadu než samotnej nahoty. Pod režisérskou taktovkou ju vyzliekal súčasný manžel, ktorý si jej obnažených predností užil viac než dosť.

Zhoda náhod prešpikovaná sexepílom! Hoci Kate Bosworth nie je vo filmovej brandži nijakým nováčikom, vyzliekať sa na počkanie v doterajšej kariére nemala príliš vo zvyku. Všetko zmenila snímka s názvom Big Sur, ktorá čochvíľa dorazí do našich kín. Nakrúcať sa však začala ešte v roku 2011, kedy útla blondínka spoznávala súčasného manžela Michaela Polisha. A práve na jeho pokyn absolvovala niekoľko nahých scén, v rámci ktorých odhalila poprsie.

Tridsaťročná kráska si sexuálne napätie „užila“ v prítomnosti štábu už od prvého okamihu príprav. Priveľmi si však vyberať nemohla, a tak nakoniec akékoľvek škrupule zo seba jednoducho striasla. „Úplne prvá scéna bola práve nahá scéna. Dali mi možnosť nakrútiť ju až na druhý deň, ale ja som povedala, že sa do toho radšej vrhnem a urobím to hneď,“ prezradila Kate na margo nakrúcania.

Plavovláska síce v lete roku 2011 netušila, že režisér sa stane jej zákonnou polovičkou, no už vtedy vraj cítila osudovú príťažlivosť: „Nechcela som nič pokaziť, pretože som s ním chcela opäť spolupracovať.“ Sympatie boli vzájomné, vďaka čomu Michael už po roku pred herečkou pokľakol na koleno. A pred pár mesiacmi jej sľúbil vernosť aj oficiálne počas svadobného obradu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu