Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kim Kardashian opäť vo forme: Zázračne rýchlo schudla!

Kim Kardashian má opäť postavičku presýpacích hodín Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian má opäť postavičku presýpacích hodín

MIAMI – Vstúpila si do svedomia! Hoci televíznu hviezdu Kim Kardashian (30) médiá v poslednom období častovali prívlastkami baculiek, dnes je všetko úplne inak. Po expresnej diéte a pravidelnom cvičení totiž vyzerá opäť štíhlo. Kim, dokedy si postavičku udržíš tentoraz?

Figúru presýpacích hodín má späť! Zdá sa, že v Hollywoode všetky krásky zhadzujú prebytočné kilogramy doslova na počkanie. Len prednedávnom totiž svet obleteli fotografie, na ktorých Kim Kardashian pôsobí poriadne rozkysnutým dojmom. Hladovka, drina vo fitnescentre a zrejme aj nová láska – to všetko sa však postaralo o poriadne prekvapenie. Tmavovláska znova žiari v obtiahnutých krátkych šatách. A nebojí sa ani riasenia!

Zariskovala, no môže si to dovoliť! Svedčia o tom čerstvé zábery z predvianočných podujatí, na ktoré tridsiatnička zavítala v závere minulého týždňa. Aj keď mnohé jej kolegyne sa smotanovej farbe vyhýbajú, Kim v tomto odtieni vyzerala v piatok výborne. K optickému rozšíreniu jej kriviek však nedošlo ani o deň neskôr. A to aj napriek tomu, že zvolila červený outfit s nariasenou sukňou!

Či Kim takáto závideniahodná forma vydrží aj po vianočnom hodovaní, je otázne. Možno sa len riadila pravidlom áčkových celebrít, ktoré nechudnú po sviatkoch, ale ešte pred nimi. Vedia totiž, že sladkostiam a dobrému alkoholu vždy bez okolkov podľahnú. A na novoročnej párty treba predsa vyzerať ukážkovo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu