Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sestry Kardashianové na nepoznanie: Blond a o polovicu chudšie!

Sestry Kardashianové pri retušovaní svojej figúry nepoznajú mieru Zobraziť galériu (7)
Sestry Kardashianové pri retušovaní svojej figúry nepoznajú mieru

LOS ANGELES – Retušou k dokonalosti! Týmto heslom sa zrejme aj tentoraz riadilo najznámejšie sesterské trio šoubiznisu, ktoré nosí priezvisko Kardashian. Kim (30), Khloe (26) a Kourtney (31) si totiž po čase zapózovali v bikinách – ich zábery však so skutočnosťou nemajú vôbec nič spoločné!

Tomu sa povie ozajstné sci-fi! Nielen tematikou fotenia, ale predovšetkým výslednou úpravou fotiek sestry Kardashianové pôsobia ako z celkom iného sveta. Veď čo na tom, že v skutočnom živote sú z nich tmavovlasé bacuľky? Keď treba predávať, neváhajú zo seba urobiť superštíhle blondínky!

Hustá parochňa, ploché bruško a nohy ako modelka! Do takejto formy sa nechala upraviť každá jedna kráska z klanu Kardashian, ktorá podstúpila fotenie pre zbrusu novú kolekciu bikín značky Beach Bunny. Kim ako vznešená Barbarella, Kourtney ako bezstarostná námorníčka a Khloe? Myšlienku jej záberu si radšej doplňte sami. Pri pohľade na štvoricu čiernobielych fotiek je však každému jasné aspoň jedno – oblé sestry to s retušou zase raz poriadne prehnali!

Či už vám takýto grafický zásah príde pritiahnutý za vlasy alebo nie, tridsiatničke Kim sa zdá absolútne v poriadku. Ba čo viac, je z neho doslova unesená – veď tak príťažlivo už nevyzerala poriadne dlho. „Moja kolekcia Divinity bola inšpirovaná Jane Fonda vo filme Barbarella, kde hrá supersexi Kráľovnú Galaxie,“ píše v komentári na svojej oficiálnej webstránke. „Dúfam, ľudkovia, že ju budete rovnako milovať ako ja!“ dodáva s neskrývaným nadšením.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu