Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zamilovaná Kim Kardashian? Rande s exmilencom Halle Berry!

Kim Kardashian pokukuje bo bývalom priateľovi Halle Berry Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian pokukuje bo bývalom priateľovi Halle Berry

LOS ANGELES – Bude z toho láska? Hviezdičke reality šouKim Kardashian (30) padol do oka nový chlap – a nie je ním nik iný ako Gabriel Aubry (34), bývalý partner ďalšej známej krásky, Halle Berry (44). Zdá sa, že Gabriel je na známe ženy doslova vysadený!

Pristihli ich na basketbale! Kim s Gabrielom sa spolu celý večer skvele zabávali a počas hry sedeli k sebe naozaj blízko. Črtá sa medzi nimi vzťah? Vyzerá to tak! „Kim a Gabriel sa stretli pár krát počas ich pobytu v New Yorku, a určite to medzi nimi iskrilo,“ prezradil nemenovaný zdroj. Tým sa  to však neskončilo!

„Keď sa Kim vrátila do Los Angeles minulý štvrtok, tak sa to celé začalo vyvíjať. Išli spolu na večeru, pozreli si zápas Lakers a strávili nejaký čas aj v jej dome,“ prezradil človek blízky tmavovláske. Gabriel sa dokonca stihol stretnúť už aj s rodinou svojej potenciálnej priateľky, s mamou a sestrami Khloe a Courtney!

Zatĺkať a zatĺkať! Zdá sa, že Kimina mama sa drží tohto pravidla a rozhodla sa popierať všetky zvesti o tom, že by mal párik spolu niečo mať. Je však otázne, či tak robí preto, lebo je to naozaj tak, alebo chce len ochrániť začínajúci vzťah pred mediálnym tlakom. Isté je však jedno. Ak sa Kim s kanadským krásavcom dá naozaj dokopy, žiarleniu sa zrejme nevyhne. Veď ktorá žena by nepociťovala neistotu pri pohľade na krásavicu Halle Berry?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu