Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pribratá Kim Kardashian: Bude zo sexice bacuľka?!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (5)
Kim Kardashian (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Preháňa to s koláčikmi? Hviezdička reality show Kim Kardashian (30) si postavila na svojich sexi krivkách kariéru, v posledných dňoch sa však jej obliny akosi zväčšili. Žeby si pri nedávnych oslavách svojej tridsiatky dožičila priveľa kúskov torty?

Pribraté stehná a väčší zadok! Tak sa zmenila v poslednom čase postava Kim Kardashian. Hoci táto tmavovláska je za normálnych okolností na svoje bujné krivky hrdá, v poslednom čase ich pokiaľ možno skrýva alebo aspoň maskuje.

Žiadne obtiahnuté krátke bundičky! Oblečenie, ktoré by odhaľovalo jej pozadie na nej momentálne neuvidíte. Naopak. Kim si vyberá skôr voľnejšie či dlhšie topy výraznejšej farby či strihu, ktoré odvádzajú pozornosť od jej dolných partií. A má na to asi svoj dôvod – kilá navyše jej postave skrátka neprospeli!

Zhodiť tých pár kíl navyše by však pre túto krásavicu nemal byť žiadny problém. V apríli sa jej totiž podarilo zhodiť za päť dní vyše dve kilá. Mala by si teda spomenúť na svoj vlastný recept a vymeniť sacharidy za zeleninu a proteíny. „K tomu som chodila do posilňovne a robila som aj kardio,“ prezradila vtedy na margo chudšej postavy. „Behala som, alebo som aspoň veľa chodila. Bola som naozaj aktívna.“ Nuž, možno je čas vymeniť opätky za tenisky a koláče za zeleninu, Kim. Tvojej sexi postavy by totiž bola naozaj škoda!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu