Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sex s Angelinou rozvrátil vzťah Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis!

Angelina Jolie a Johnny Depp Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie a Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Za všetkým hľadaj ženu! Hoci hollywoodske krásky Angelinu Jolie (36) nikdy v láske nemali, najnovšie ju priam nenávidia. Podľa čerstvých informácií totiž práve ona stojí za krachom dlhoročného vzťahu Johnnyho Deppa (48) a Vanessy Paradis (39). Všetko sa začalo, ako inak, na pľaci...

Paranoja či vážny dôvod na obavy? Problémy vo vzťahu amerického Casanovu a jeho francúzskej družky údajne odštartovali spolu s nakrúcaním snímky Turista. Johnny Depp totiž vyfasoval ako filmovú partnerku práve Angelinu v úlohe rafinovanej a zvodnej dámy. A to sa Vanesse od samého začiatku vonkoncom nepáčilo. Nechcela totiž skončiť ako Jennifer Aniston – ponížená a bez chlapa.

„Vanessa bola vehementne proti Johnnyho spolupráci s Angelinou. Bola presvedčená, že Angelina Jolie ukradla Brada Pitta jeho manželke Jennifer Aniston. Cítila, že by sa jej mohlo stať to isté,“ prezradil zdroj z kruhov smotánky plátku The Enquirer. S pribúdajúcimi scénami však situácia naberala na obrátkach. Obvinenia zo strany oslnivej Francúzsky sa čoraz viac stupňovali.

 „Nie je nijakou náhodou, že Johnny a Vanessa sa začali odcudzovať jeden druhému po tom, čo herec začal nakrúcať s Angelinou. Vanessa bola presvedčená, že Johnny sa s Angelinou vyspal. Jej žiarlivosť a podozrenia ich zničili,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Či sa pikantné pozadie rozpadu jedného z najobľúbenejších párov zakladá na pravde, s určitosťou nevedno. Ako sa však hovorí, bez vetra sa ani lístok na strome nepohne.

Tip: Pozrite si Johnyho Deppa alebo Angelinu Jolie v televíziii. TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu