Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Nora po chorobe: Divoký žúr s Mojsejom!

Nora sa na Braňovom koncerte výborne zabávala. Zobraziť galériu (9)
Nora sa na Braňovom koncerte výborne zabávala.

KOŠICE – Roztočila to! Koncom novembra sa Nora Mojsejová (52) kvôli zdravotným komplikáciám ocitla v nemocnici. Aj napriek podlomenému zdraviu si však nenechala ujsť koncert svojej milovanej polovičky – Braňa (42). Podnikateľka sa odviazala a medzi tancujúcou mládežou sa výborne zabavila!

Napriek tomu, že sa manželia Mojsejovci mali pred pár dňami rozviesť, nestalo sa tak. Ich vzťah v súčasnosti doslova prekvitá. Svedčí o tom aj fakt, že podnikateľka prišla speváka podporiť na jeho nedávny koncert. Od účasti na podujatí ju nezastavilo ani to, že ešte pred dvomi týždňami mala zdravotné problémy.

Mojsej odohral na východnom Slovensku zatiaľ dva koncerty. „Ľudia so mnou spievali moje pesničky, čo je veľký zázrak. Prešov bol natrieskaný,“ neskrýval svoju radosť Braňo, keď sme ho oslovili. Ako sme sa dozvedeli, Nora na prvé vystúpenie nemohla prísť. „Ešte to úplne nebolo ono, musela ležať,“ poznamenal na adresu manželkinho zdravotného stavu.

Na utorkovom koncerte, ktorý sa konal v Košiciach, však podnikateľka nechýbala. Spoločne s Braňovými fanúšikmi si tiež zaspievala a zatancovala. Práve priaznivci robia spevákovi neskutočnú radosť. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, hudobník má v pláne koncertovať po celom Slovensku. „My sme nacvičili program a rôzni usporiadatelia sa ozvali. Ideme ďalej,“ uzavrel Mojsej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu