Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mojsejovci zrušili rozvod: Nora je na tom zle!

Nora a Braňo Mojsejovci Zobraziť galériu (6)
Nora a Braňo Mojsejovci (Zdroj: Topky.sk)

KOŠICE – Pred súd sa dnes nepostavia! V Košiciach sa malo o 9:00 konať prvé rozvodové pojednávanie manželov Mojsejovcov. Nora (52) sa však nedostavila. Namiesto toho poslala právnika, aby žiadosť a návrh stiahol. Ako nám povedal Braňo (42), príčinou sú vraj jej zdravotné komplikácie.

Hoci už tentokrát vyzeral rozvod na spadnutie, nakoniec sa tak nestane. Manželia Mojsejovci mali dnes na košickom súde ukončiť približne sedemročné manželstvo. Podnikateľka sa zaprisahávala, že pošle na pojednávanie advokáta, ktorý na celú vec dohliadne. „Všetko je pripravené. Podali sme návrh na rozvod, ktorý bol podpísaný oboma stranami,“ povedala pred časom Mojsejová.

Nakoniec je to však úplne inak. „Právnik išiel na súd s tým, aby sa to stiahlo. Nora má vážne zdravotné problémy. V týchto chvíľach sa nemôžeme venovať rozvodu. Budeme riešiť jej stav. Potrebujeme držať spolu a dostať sa z toho všetkého,“ povedal topkám Mojsej, ktorý bol v čase nášho rozhovoru s manželkou v nemocnici.  „Som veľmi chorá. Ťažko sa mi rozpráva," ledva sa zmohla na slovo Nora.  

Ako nám ďalej hudobník prezradil, podľa neho je na tom jeho polovička zle. „Nejde o žiadnu jednoduchú vec. Naozaj je to vážne. Podpísal sa pod to všetko permanentný stres, ktorý ju zožiera od leta 2009. Hoci sa Nora navonok usmieva a nedá to na sebe poznať, vo vnútri je krehký človek. Bližšie sa však k jej zdravotnému stavu vyjadrovať nechcem,“ povedal Mojsej.

Čo sa rozvodu týka, všetko nasvedčuje tomu, že dôležitú rolu v stiahnutí žiadosti zohrala aj víkendová debata manželského páru. „Vysvetlili sme si mnohé veci. Aj tú aféru v Tatrách, kde som bol nafotený s nejakými prostitútkami. Nechcem sa však k tomu vyjadrovať, pretože celá vec bude mať dohru na súde. Podám trestné oznámenie. Bolo to zinscenované. Nikdy som nebol ku**vník. Nora by to nestiahla, keby o tom nebola presvedčená,“ uzavrel tému ukončenia manželstva Mojsej. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude rozvodová kauza ďalej vyvíjať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu