Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Ruky od seba, nohy spolu... Bez bielizne však vidieť úplne všetko!

Daria Werbowy obnažila svoje prednosti - úplne všetky Zobraziť galériu (2)
Daria Werbowy obnažila svoje prednosti - úplne všetky

NEW YORK – Odhodila zábrany! Aj keď mnohé dobre platené modelky si svoju cudnosť chránia ako oko v hlave, občas poriadne zariskujú a fotografa pustia úplne všade. Jednou z nich je exotická Daria Werbowy (27) – úplne nahá si nezakryla ani rozkrok!

Váľanie sa v posteli jej ide na jednotku! Táto kráska s komplikovanými koreňmi by vám na lôžku totiž veľa spánku zrejme nedopriala. Stačí sa pozrieť na jej necudne roztiahnuté ruky a obnažené poprsie. Kvôli takémuto pohľadu ženy šalejú závisťou a muži odpadávajú túžbou – Daria obklopená saténom je priam čertovsky zvodná!

Oblečená, no v Evinom rúchu zároveň! V takej podobe sa brunetka nechala zvečniť pre budúcoročný kalendár francúzskeho časopisu Vogue. Jeho prvú fotografiu samotný magazín predstavil chtivej verejnosti prostredníctvom siete Twitter. Odhalený rozkrok, šperky od Vuittona, provokatívne pančuchy a rozhalený župan – to všetko fotograf Mikael Jansson zachytil s jediným zámerom. Prebudiť zmysly a obrovský záujem!

Božská Daria sa podľa viacerých zdrojov narodila v Poľsku, občianstvo má však ukrajinské a kanadské. No hoci jej meno znie pomerne neznámo, vo vodách modelingu nie je nijakým nováčikom, práve naopak. Svet ju pozná ako hovorkyňu kozmetickej značky Lancôme a ôsmu najlepšie platenú modelku tohto roka. Úctyhodných 4,5 milióna dolárov zrejme dokázala zarobiť aj vďaka tomu, že sa už trikrát objavila na titulke britskej verzie Vogue.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu