Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásavica od Dr. Housea bez mejkapu: Ups, toto je fakt ona?!

Dokonale upravená kráska Olivia Wilde sa bez mejkapu mení na sivú myšku. Zobraziť galériu (14)
Dokonale upravená kráska Olivia Wilde sa bez mejkapu mení na sivú myšku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pred kamerou bohyňa, v súkromí sivá myška! Hoci je Olivia Wilde (29) považovaná za jednu z najkrajších ozdôb červeného koberca, bez líčidiel hviezdu hollywoodskeho formátu príliš nepripomína. Opuchnutú tvár bez mejkapu dokáže, našťastie, rozžiariť aspoň svojím úsmevom.

Tehotenstvo ju mení na nepoznanie! Keď Olivia Wilde hviezdila v kultovom seriáli z medicínskeho prostredia po boku Dr. Housea, pestovala si imidž superštíhlej krásky s uhrančivým pohľadom. Dnes však nosí pod srdcom svoj prvý prírastok do rodiny, vďaka čomu sa mierne zaokrúhlila. Zmeny sa však prejavili aj na jej tvári, ktorej herečka už nevenuje toľko pozornosti ako kedysi. Bez akýchkoľvek úprav by ste ju spoznali iba s ťažkosťami.

Olivia si svoj požehnaný stav vychutnáva plnými dúškami a nezabúda na pravidelný pohyb. Tento týždeň si preto vyrazila do posilňovne v obtiahnutých legínsach a vo voľnejšom pletenom svetri, pričom mejkap úplne vynechala. Číhajúci paparazzi ju tak po cvičení zachytili s opuchnutými očami, bacuľatejšími lícami a vyrážkami. Seriálová doktorka si však z ich prítomnosti ťažkú hlavu nerobila, práve naopak. Okamžite sa na nich usmiala, čím vyvolala sympatický dojem.

Známa brunetka sa v Mekke americkej kinematografie pohybuje dostatočne dlho na to, aby vedela, čo jej tvári lichotí a čo nie. V otázkach líčenia má preto celkom jasno. „Nikdy by som si nenamaľovala plné pery aj tmavé oči naraz. Viem, že to môže vyzerať pekne, ale ja mám výrazné črty, napríklad veľkú sánku, takže u mňa to nefunguje. Nie je na tom nič zlé, ide o rodinnú črtu a postupne som sa naučila, ako s ňou pracovať. Buď zvýrazním, oči, alebo pery, alebo niečo, čo mám oblečené,“ zdôverila sa novinám Metro. Ako sa ale zdá, momentálne si dopriala aspoň deväťmesačnú pauzu a venuje sa celkom iným záležitostiam ako mejkapu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu