Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dotlčené a s monoklami: Tieto krásky pocítili partnerovu päsť!

Násiliu od partnera sa nevyhýbajú ani krásky z radov celebrít Zobraziť galériu (6)
Násiliu od partnera sa nevyhýbajú ani krásky z radov celebrít

LOS ANGELES – Násilie v domácnosti celebrít! Hoci sa o tejto téme medzi smotánkou príliš často nehovorí, niektoré známe krásky si pri svojich partneroch užili poriadne peklo. Modriny, kopance či rozmlátený nábytok – to všetko preskákali v mene lásky!

 

 

 

Dotlčené a s monoklami:
Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson (43) – nepoučiteľná sexbomba
Za najvýraznejšiu priekopníčku v oblasti domáceho násilia možno považovať silikónovú záchranárku zo seriálu Pobrežná hliadka. Tá sa totiž so svojím prvým manželom, bubeníkom Tommym Leeom, zosobášila po expresnej 96-hodinovej známosti. Výsledkom tohto impulzívneho kroku sú dvaja synovia a päť rokov súženia v znamení bitiek, alkoholu a drog. Pamela počas tohto obdobia požiadala o rozvod až dvakrát, zakaždým však žiadosť stiahla. Pýtate sa, čo ju k tomu viedlo? Zrejme zázračné udobrovacie metódy. Prsnatá blondínka totiž priznala, že s Tommym aj po rozvode mávala sex... A často!
Dotlčené a s monoklami:
Zobraziť galériu (6)
Rihanna (22) – raz a dosť!
S incidentom, ktorý bol v uplynulý kalendárny rok pretriasaný v médiách najviac, úzko súvisí speváčka Rihanna. Tú večer pred udeľovaním cien Grammy počas hádky zmlátil vtedajší priateľ Chris Brown. Našťastie, celú kauzu prevzala do rúk polícia, vďaka čomu sa mladý násilník nevyhol trestu. A barbadoská kráska mala toľko rozumu, aby mu navždy dala zbohom!
Dotlčené a s monoklami:
Zobraziť galériu (6)
Danielle Lloyd (26) – dovoľoval si k nej čoraz viac!
Tvrdosť partnerovej päste na vlastnej tvári pocítila tiež Miss Anglicko z roku 2004, ktorá ako výstrahu zverejnila svoje inkriminované fotky na internete. Podľa jej slov sa všetko začalo kontrolovaním a obmedzovaním, čo však onedlho prerástlo do fyzických útokov. Ako Danielle priznala, kým ho poslala k vode, zopár bitiek pretrpela. Dnes však rozhodne neľutuje a užíva si šťastie v náručí snúbenca a malého synčeka.
Dotlčené a s monoklami:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)
Lindsay Lohan (24) – oko za oko, zub za zub!
Aj keď násilie v rodine zväčša iniciuje muž, v prípade lesbickej lásky to musí byť žena! Tvrdým útokom sa skončil vzťah zhýralej hviezdy Lindsay Lohan a jej priateľky Samanthy Ronson, ktoré sa pobili pred očami desiatok ľudí. Svoje nezhody totiž riešili ručne-stručne v istom hoteli, kde narobili poriadny bordel. Navzájom si tak spôsobili zopár modrín, škrabancov a mastný účet za rozmlátenú izbu!
Dotlčené a s monoklami:
Zobraziť galériu (6)
Britney Spears (29) – z blata do kaluže!
Aj keď predchádzajúce vzťahy popovej princeznej neboli práve ukážkové, zdá sa, že ani tentoraz nemá ustlané na ružiach. Britney sa totiž pred časom ukázala v spoločnosti s poriadnym monoklom, za ktorý je podľa magazínu Star zodpovedný jej súčasný partner, Jason Trawick. Potvrdzovať to má aj istá audio nahrávka, na ktorej to speváčka dosvedčila. Britney však takéto chýry zatiaľ rezolútne popiera – facku od Jasona vraj nedostala. Či sa však oplatí prípadné násilie zatĺkať, si po predchádzajúcich skúsenostiach musí zvážiť sama!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu