Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tragédia mladej čínskej speváčky: Plastika ju zabila!

Wang Bei za túžbu po dokonalom vzhľade zaplatila životom Zobraziť galériu (2)
Wang Bei za túžbu po dokonalom vzhľade zaplatila životom

PEKING – Stálo jej to zato?! Mladá čínska speváčka, Wang Bei, túžila po dokonalej tvári tak veľmi, že sa rozhodla podstúpiť plastickú operáciu. Celá vec však dopadla úplne inak, ako si predstavovala. Stačilo jedno pochybenie a speváčka sa ocitla v márnici!

Za krásu zaplatila životom! Speváčka a zároveň súťažiaca z reality šou Super Girl bola medzi Číňanmi obľúbená nielen pre svoj talent, ale aj pre krásu. Jej sa však vraj stále zdalo, že nie je dostatočne príťažlivá na to, aby upútala aj zahraničných rozhodcov. A tak sa rozhodla pre plastickú operáciu – zbrúsenie čeľustnej kosti.

Toto rozhodnutie sa jej stalo osudným! Rôzne zdroje uvádzajú rôzne príčiny jej smrti – od nesprávne podanej anestézy cez vykrvácanie či zadusenie vlastnou krvou až po problémy so srdcom. Nech je príčina akákoľvek, život jej už nič nevráti. V nepríjemnej situácii sa ocitla aj matka mladej speváčky. Tá totiž podstupovala plastiku zároveň so svojou dcérou. O smrti svojho dieťaťa sa dozvedela, až keď sa prebrala z anestézy – a zrejme si bude do konca života  vyčítať, že s dcérou podľahli tomuto nebezpečnému trendu!

Plastické operácie sú v Číne na bežnom poriadku. Za jediný rok sa ich údajne uskutoční až okolo troch miliónov a medzi operovanými sú nielen ženy, ale aj muži. Mnoho z nich pritom nevyhľadá služby kvalitných lekárov a pre nedostatok finančných prostriedkov sa zverí do rúk rôznych „fušerov“. A Wang Bei nie je ani zďaleka ich jedinou obeťou!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu