Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Sfušovaná plastika? Veď tá má jeden prsník väčší ako druhý!

Tila Tequila sa zaradila medzi hviezdičky so zbabranou plastikou Zobraziť galériu (8)
Tila Tequila sa zaradila medzi hviezdičky so zbabranou plastikou

LOS ANGELES – Má síce objemný dekolt, no ten je všetkým na smiech! Reč je o televíznej hviezdičke so singapurskými koreňmi, Tile Tequile (29), ktorá nedávno šokovala výstrihom. Presnejšie, nádielkou v ňom – jej prsia totiž ani zďaleka nie sú rovnaké. Každé z nich má inú veľkosť!

Ako vajce vajcu? Ani zďaleka! Hoci rozdiely vo veľkosti prirodzených ňadier bývajú u žien úplne bežné, v prípade tých silikónových by to takto byť rozhodne nemalo. Našla sa však výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo a ktorá si plastickou operáciou svoje poprsie veľmi nevylepšila, práve naopak. Z dekoltu kontroverznej Tily si momentálne uťahujú po celom svete!

Výstrih po pupok, žiadna podprsenka, len dva nerovnaké „balóny“! S takýmto imidžom sa tmavovláska tento týždeň predvádzala na VIP párty magazínu Rolling Stone. O tom, že jej čierne flitrové šaty neboli práve najšťastnejším riešením, svedčia hneď dva fakty. Pravý prsník už na prvý pohľad vyzerá menší ako ľavý a čo je ešte horšie, v príliš voľnom výstrihu sa Tila neustále šmátrala. Svoje prednosti po sfušovanej práci plastického chirurga tak vystavovala, ako sa len dalo!

Či je nesúmerný hrudník zámerom alebo skutočným nepodarkom, vie zrejme len samotná hviezdička. V kategórii zbabraných kozmetických úprav, by však rozhodne nefigurovala sama. Medzi známe dámy s nevydarenou operáciou poprsia sa svojho času radila Janet Jackson, Vivica Fox, či módna ikona Victoria Beckham.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu