Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

To je ale megazadok! Túto speváčku spoznáte aj odzadu!

Speváčku Nicki Minaj odzadu len tak neprehliadnete Zobraziť galériu (3)
Speváčku Nicki Minaj odzadu len tak neprehliadnete

NEW YORK – Rozmery, aké sa len tak nevidia! Zdá sa, že svetová hudobná scéna má ďalšiu serióznu konkurentku na dámu s najväčším pozadím. Hoci Nicki Minaj (25) spredu vyzerá len ako ďalšia extravagantná speváčka, zozadu je už naozaj neprehliadnuteľná. Jej zadok je obrovský!

Tomu sa povie skutočná exotika! K dámam, pre ktoré sa nadpriemerne vyvinutá zadnica stala poznávacou značkou, očividne pribudla ďalšia. Čoraz viac pozornosti sa totiž dostáva tejto hudobnej hviezde z Trinidadu a Tobaga. Nielenže má vlasy každú chvíľu inej farby, no jej zadok sa vymyká akejkoľvek predstave o súmernosti tela!

Štíhle nohy, úzky driek a medzi nimi megazadok! Takýto pohľad sa naskytol hudobným fanúšikom, ktorí tento týždeň zavítali na koncert rádia Hot 97 pri príležitosti dňa vďakyvzdania. Na pódiu sa totiž v tesnom overale pretŕčala Nicki, ktorá svoju figúru farebne rozdelila na polovicu. Objemné pozadie tak opticky ešte zvýraznila – v telovej farbe s flitrami!

J-Lo či Beyoncé by sa mali mať na pozore! Práve tieto dve skúsené hviezdy totiž vo svete hudby zviditeľnil práve okrúhlejší zadoček. Či je ten, aký si so sebou nosí ich čokoládová kolegyňa, pravý, je otázne. Isté však je, že na nedostatok záujmu sa Nicki sťažovať nemôže. Svoj debutový album s názvom Pink Friday vydala síce len pár dňami, no už teraz je jasné, že o nej budeme ešte počuť. Plastiky či vypchávky zatiaľ pripustiť odmieta!





Aké šaty si obliekla Nicki Minaj na American Music Awards 2010 nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu