Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mojsejovci predávajú dom: Skončia v paneláku?!

Nora a Braňo uvažujú o sťahovaní z Pereša. Zobraziť galériu (7)
Nora a Braňo uvažujú o sťahovaní z Pereša.

KOŠICE – Priveľký dom! Po ôsmich rokoch si Nora (52) a Braňo Mojsejovci (42) uvedomili, že je v ich luxusnej vile príliš veľa nevyužitého priestoru. Ak sa nájde vhodný kupec, manželia sa odsťahujú do niečoho menšieho. Žeby sa ich bydliskom nakoniec stal košický panelák?

Opäť prekvapuje! V pondelok Nora Mojsejová prostredníctvom svojho právnika stiahla žiadosť o rozvod, včera oznámila ďalšiu šokujúcu správu – predáva svoje luxusné sídlo na košickom Pereši. Minimálna cena je údajne 700 000 €.

„Rozmýšľali sme nad tým už dávno. Je naozaj zbytočne veľký,“ povedal nám Braňo Mojsej. Zaujímavé je, že na to párik prišiel až po ôsmich rokoch bývania. A ponúkli ho na predaj po tom, ako sa hudobník opäť posťažoval, že polícia mu kvôli Norinmu obvineniu z podvodu zadržiava peniaze.

Mojsej síce tvrdí, že s predajom vily sa vôbec neponáhľajú, ale zdá sa, že vysoké náklady v tom nejakú úlohu hrajú. „Je finančne nákladný tento dom,“ priznal nám. S manželkou preto uvažujú o niečom menšom, čo nezhltne toľko peňazí. Spýtali sme sa ho preto, či do úvahy pripadá aj byt na nejakom košickom sídlisku.

„My by sme v paneláku asi nevedeli existovať. Uvažujeme jedine o rodinnom dome,“ rázne odpovedal Mojsej. Aktívne však ešte nič nehľadá. „Keď sa nájde kupec na náš dom, až potom budeme riešiť, čo ďalej,“ prezradil. „A možno sa kupec nenájde a zostaneme tam, kde sme,“ pripustil Braňo možnosť, že všetko nakoniec zostane po starom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu