Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Baby z Hriešneho tanca: Vykrúca sa lepšie ako za mlada!

Jennifer Grey aj v 50-tke svoje telo dokonale ovláda Zobraziť galériu (2)
Jennifer Grey aj v 50-tke svoje telo dokonale ovláda

LOS ANGELES – Dokázala to! Herečka Jennifer Grey (50) má síce na krku päť krížikov, to však neznamená, že by zabudla tancovať. Práve naopak! Svojimi ladnými pohybmi si dokonca vytancovala víťazstvo v americkej obdobe Let's Dance. Bravo, Jennifer!

Vrátil sa čas? Diváci americkej obdoby šou Let´s Dance pri jej pozeraní mali chvíľami pocit, že sa presunuli o pekných pár rokov dozadu. Herečka Jennifer Grey si totiž strihla poriadny tanec na pieseň z filmu Hriešny tanec Do You Love Me. A veru jej to išlo podstatne lepšie ako pred dvadsiatimi rokmi!

„Poviem to jednoducho. Myslím, že to bolo úžasné, perfektné,“ povedala na margo Jenniferinho čísla porotkyňa Carrie Ann Inaba – a zhodli sa s ňou aj všetci ostatní. „Je to jedna z najťažších vecí, ktoré som spravila. Možno okrem pôrodu,“ priznala herečka nedávno.

V okruhu posledných účinkujúcich však podľa najnovších klebiet Jennifer nie je veľmi obľúbená. „Na začiatku ju všetci prijali s otvorenou náručou,“ prezradil interný zdroj. „Ale teraz sa tvári, akoby bola najlepšia zo všetkých. Všetko sa musí točiť okolo nej – stále je to len ja, ja, JA!“ Jennifer však už ohováračky jej spolusúťažiacich môžu byť ukradnuté. Porazila dcéru kandidátky na americkú viceprezidentku, Sarah Palin – Bristol, aj herca a rappera Kyla Masseyho. A to je to, čo sa počíta! 





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu