Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zamilovaná Parišková: Toto je jej zajačik!

Anetu s Markom nafotil časopis Star. Zobraziť galériu (3)
Anetu s Markom nafotil časopis Star.

BRATISLAVA – Opäť mladší cudzinec! Po nešťastnom manželstve s Čechom Davidom Dočekalom (33) sa Aneta Parišková (37) opäť usmieva. Topky.sk totiž ako prvé zistili, že blondínka má novú známosť. Ide o tohto exoticky vyzerajúceho mladíka.

Už v nedeľu sme vás informovali, že Aneta Parišková nie je sama. Žiadosť o rozvod s Davidom Dočekalom vraj podala práve preto, že je zamilovaná do iného muža. Dokonca v našom rozhovore nevylúčila, že by sa mohla v budúcnosti druhý raz vydať.

A teraz je už jasné, kto opantal jej srdce. Časopisu Star sa totiž podarilo nafotiť blondínku na nákupoch s tmavovlasým mladíkom. Kým nezbadali fotografa, držali sa vraj dokonca za ruky. Preto sme sa opäť skontaktovali s Pariškovou a zisťovali detaily jej milostného života.

„Ja si dávam na súkromie veľký pozor. Nechcem hovoriť o veciach predčasne,“ reagovala blondínka na priamu otázku, či tvorí s mladým mužom pár. Odpovede sa nám dostalo až po dlhej chvíli ticha. Zhovorčivá moderátorka pri tejto téme akoby stratila reč a slová volila veľmi opatrne.

„Fotili nás spolu a predpokladám, že Mark bude označený ako môj priateľ. Ja sa k tomu ale nebudem vyjadrovať. On je o sebe ochotný prezradiť jedine svoje krstné meno,“ chránila identitu muža po svojom boku. Jedným z dôvodov môže byť aj to, že je tento vzťah príliš čerstvý a krehký. „Nepoznáme sa veľmi dlho,“ priznala Aneta. Ako sa to medzi ňou a anglicky hovoriacim fešákom vyvinie, ukáže až čas.

Nám sa podarilo zistiť, že celé meno exoticky vyzerajúceho cudzinca je Mark Sedlmair a ako bydlisko si uvádza kanadské Ontario. Príčina jeho pobytu na Slovensku je zatiaľ záhadou...

FOTO: Aneta a Mark v nákupnom centre.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu