Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Česká moderátorka prišla o manžela (†38): PRVÉ SLOVÁ zdrvenej vdovy… Zomrel 6 dní pred výročím svadby!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Včera dopoludnia verejnosť zasiahla mimoriadne smutná správa. České aj slovenské médiá obletela informácia, že moderátorka Petra Svoboda (41) prišla o svojho milovaného manžela Ondřeja Křivku (†38). Ten zahynul počas rodinného víkendu na chate, keď jazdil na bicykli a zrazil ho vodič auta, ktorý mu nedal prednosť...

K nehode došlo v nedeľu po 16. hodine v obci Dírná - Nová ves. „Vodič vozidla Citroen, ročník narodenia 1986, na križovatke nedal prednosť mužovi na bicykli. Ten pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. U vodiča policajti vykonali dychovú skúšku a test na prítomnosť iných návykových látok. S negatívnym výsledkom,“ povedal pre Novinky policajný hovorca Miroslav Šupík. Křivku sa záchranári pokúšali oživovať desiatky minút, ich snaha však bola márna a lekár musel napokon konštatovať smrť. 

Pre Petru Svobodu išlo o druhé manželstvo, v roku 2013 sa rozviedla s Janom Svobodom, s ktorým má dcéru Ráchel. Tú vychovávala spoločne s milovaným Ondřejom. Dvojica sa vzala a zasnúbila v roku 2019, v tom čase sa stali aj rodičmi spoločného synčeka Eduarda. Svadba sa konala 18. mája - pár mal teda o pár dní osláviť svoje piate výročie. Namiesto neho teraz zdrvená moderátorka chystá pohreb. 

Zronená vdova k celej tragédii poskytla iba jedno vyjadrenie, a to pre portál TN.cz. „Je to pre nás životná tragédia. Prosím verejnosť aby rešpektovala súkromie mňa a našich detí," uviedla moderátorka. Rodine a blízkym zosnulého Ondřeja Křivku vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Česká moderátorka prišla o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Petra SvobodaOndřej Křivka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu