Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec speváčky z Talentu: Tragická autonehoda!

Tereza Anna Mašková vyrastala bez otca. Zobraziť galériu (9)
Tereza Anna Mašková vyrastala bez otca.

TŘINEC – Už v dnes večer zabojuje o postup v šou Česko Slovensko má talent aj mladá nádejná speváčka Tereza Anna Mašková (14). Tú prídu do publika podporiť kamaráti aj najbližšia rodina. Jej otec však bude chýbať, pred pár rokmi zahynul pri automobilovej nehode!

Nespomína si! Otec súťažiacej Terezy Anny zahynul, keď mala len 4,5 roka. Pozná ho iba z maminho rozprávania. Osudným mu bola cesta do Liberca, kam viezol Terezinu starú mamu. Po náraze auta bol na mieste mŕtvy.

„Určite mi ten otec chýbal,“ priznala brunetka, ktorá jedným dychom dodala: „Dalo sa to nejako zvládnuť. Najmä preto, že mamka bola super.“ Po tragickej nehode zostala Terezina mama na výchovu dvoch dcér úplne sama. Ako sa s odstupom času zdá, zvládla to. Zvýšeného záujmu o dcérinu osobu sa zatiaľ nebojí. Sama totiž priznáva, že sa nad tým príliš nezamýšľa.

Pokojne sa to však môže zmeniť. Tereza Anna už dnes večer v poslednom semifinálovom kole zabojuje o postup do finále. Nechajme sa prekvapiť, či sa speváčke podarí uspieť.

Kto dnes večer v šou vystúpi? Pozrite si GALÉRIU.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu