Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jessica Simpson na smiech: Zásnubný prsteň si kúpila sama!

Jessica Simpson sa pýši drahým prsteňom, zaplatila zaň ale sama Zobraziť galériu (10)
Jessica Simpson sa pýši drahým prsteňom, zaplatila zaň ale sama

LOS ANGELES – To je ale kríza! Speváčka Jessica Simpson (30) je zrejme schopná pre lásku spraviť naozaj čokoľvek. Po niekoľkých neúspešných vzťahoch sa totiž rozhodla svoju budúcnosť chytiť pevne do rúk. Dokonca si sama kúpila aj zásnubný prsteň!

Sama nezostane ani za nič! Speváčka a reality show hviezdička, Jessica Simpson, si povedala, že single už nezostane ani o deň dlhšie. Či už za tento postoj môžu pribúdajúce roky alebo zasnúbenie bývalého manžela Nicka Lacheyho, zdá sa, že blondínka sa chce vydať tak rýchlo. ako sa len dá – a neváha zaplatiť ani celých 100 000 dolárov za svoj vlastný zásnubný prsteň!

Jessicin snúbenec, Eric Johnson, bývalý hráč amerického futbalu, vraj na zásnubný prsteň peniaze nemal. „Eric, ktorý nemá teraz žiadnu prácu, si v žiadnom prípade nemohol dovoliť kúpiť taký drahý prsteň,“ prezradil zdroj z okolia snúbencov. „Zarobil nejaké peniaze v Národnej futbalovej lige a je z bohatej rodiny, ale ak mu nepomohli rodičia, Jessica musela zaplatiť za seba sama.“

Zdá sa, že Jessicin postoj k manželstvu je nanajvýš zaujímavý. Hoci si berie chudobnejšieho manžela, nechce podpísať predmanželskú zmluvu. S rozvodovým vyrovnaním pritom už má svoje skúsenosti. „Nick po ich rozvode odišiel s jej desiatimi miliónmi dolárov, pretože nemali predmanželskú zmluvu. Mysleli by ste si, že sa z toho poučila...“ prezradil interný zdroj. Nuž, Jessica je zrejme naivná alebo hlúpa!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu