Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapas Jessicy Simpson: Zaplatili jej za spev, ona sa len povracala!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (14)
Jessica Simpson

LOS ANGELES – To bola hanba! Hoci hudobná hviezda Jessica Simpson (30) má na konte trapasov viac než dosť, nedávno túto zbierku rozšírila o poriadne pikantný incident. Pred národnými hrdinami totiž otvárala ústa, no namiesto spevu z nej vychádzali iba zvratky!

Prímorské prostredie jej nesadlo! Aj keď sa populárnej speváčke dostalo pocty, aká neprichádza každý deň, ona svoju príležitosť zahviezdiť poriadne pokašľala. Inak sa ani nedá opísať vystúpenie, ktoré predviedla na plavidle pomenovanom po 33. prezidentovi Spojených štátov, Harrym S. Trumanovi. Jessica americkým námorníkom zaspievať síce chcela, no premohla ju žalúdočná nevoľnosť!

Kombinácia horúčav a hojdania na vlnách nie je pre každého! O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj známa tridsiatnička, ktorá podnebie v oblasti Perzského zálivu doslova podcenila. Ako prezradil zdroj z dejiska udalosti, obrovské faux-pas si spôsobila vlastnou neuváženosťou: „Priletela na helikoptére a vypila tri energetické nápoje, žiadnu vodu. Sťažovala sa, že vonku je príliš horúco.“

Hlavou proti múru! Tak sa Jessica zachovala v súvislosti s návštevou posádok amerického námorníctva. Hoci takmer kolabovala, rozhodla sa pred mužské osadenstvo predsa len predstúpiť. A to aj napriek tomu, že lekár jej radil presný opak! „Bola dehydratovaná a cítila nevoľnosť ešte predtým, ako vystúpila – dokonca dostala venóznu liečbu. Doktor jej radil nespievať, ale neposlúchla. Odspievala len jednu skladbu, potom zvracala,“ opísal celú záležitosť spomínaný zdroj. Či námorníci z takéhoto divadla mali aspoň nejaký umelecký zážitok, sa zrejme dvakrát pýtať netreba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu