Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Postrelený policajt z Devínskej: Zabudnúť chcel vo Flašíkovom úkryte!

Rodina postreleného policajta sa rekreovala v Rakúsku. Zobraziť galériu (3)
Rodina postreleného policajta sa rekreovala v Rakúsku.

BRATISLAVA – Prežil krvavú masakru! Na hroznú udalosť z Devínskej Novej Vsi sa snažila zabudnúť rodina postreleného policajta Karola Vrchovského (35) v rakúskom Kaprune. Na rovnakom mieste, dokonca v tom istom hoteli, sa nedávno podnikateľ Fedor Flašík (52) pripravoval na boj so zákernou rakovinou.

Potrebovali relax! Romantika, wellness, jazda v konskom záprahu, tirolské tance či prechádzky po najvyšších alpských štítoch. To všetko si dopriala rodina postreleného policajta Karola Vrchovského v rakúskom Kaprune.

Tento muž zákona sa v septembri stal obeťou šialeného strelca Ľubomíra Harmana. Smrti unikol len o vlások. Nechýbalo veľa a jeho jedenásťmesačný syn Filipko vtedy mohol prísť o svojho otca. Harman ho totiž trafil do hlavy a prestrelil mu lícnu kosť. Karol strávil niekoľko týždňov v nemocnici, kde podstúpil plastickú operáciu.

„Užil si najmä wellness v hoteli. Mal toho veľa za sebou fyzicky aj psychicky,“ povedala jeho priateľka Andrea. Z traumatických správ sa v rovnakom centre nedávno zotavoval aj podnikateľ Fedor Flašík. Zbieral tam sily na boj so zákernou rakovinou.

Rodina postreleného policajta dostala do Kaprunu pozvánku. Kto im ju poslal? Ako im tragédia poznačila život? Čo si s odstupom času myslia o šialenom vrahovi Karolovi najbližší? To sa dozviete v stredu v Modrom z Neba na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu