Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brad Pitt zvádza filmový boj: Chce príbeh o čilských baníkoch!

Brad Pitt Zobraziť galériu (7)
Brad Pitt

HOLLYWOOD - Produkčná spoločnosť Brada Pitta Plan B má záujem o sfilmovanie príbehu tridsiatich troch čilských baníkov, ktorých vyslobodili v októbri po dvoch mesiacoch pod zemou.

Zástupca baníkov povedal miestnym médiám, že spoločnosť Plan B ponúkla niekoľko miliónov dolárov, aby práva na filmovanie získala. Podľa médií by sa vo filme mohlo objaviť aj niekoľko samotných hrdinov čilskej drámy.

Zachránení baníci majú v pláne vytvoriť holdingovú spoločnosť, ktorá by spravovala všetky príjmy spojené s ich neuveriteľným príbehom ešte pred tým, ako nejakú zmluvu podpíšu. Chcú si tak zaistiť, že sa peniaze neskôr medzi všetkých rozdelia spravodlivo. Ich zástupca Edgardo Reinoso pre médiá uviedol, že každý deň dostávajú približne desať ponúk od rôznych spoločností, ktoré majú záujem o rozhovory, či o uzatvorenie rôznych druhov obchodu.

Spoločnosť 46-ročného hollywoodskeho herca produkovala v ostatnom čase napríklad filmy Žena cestovateľa v čase (2009), Kick-Ass (2010), či Jedz, modli sa, miluj (2010).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu