Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brad Pitt zúrivý ako nikdy: Naparte im trest smrti!

Brad Pitt Zobraziť galériu (14)
Brad Pitt

LOS ANGELES – Poriadne sa naštval! Verejne vyhlásil, že treba nájsť vinníkov, ktorí sú zodpovední za únik ropy v Mexickom zálive. Americký herec Brad Pitt (46) je z ekologickej katastrofy doslova zdesený. Tak v ňom vzkypela žlč, že chce dokonca prehodnotiť svoj postoj k trestu smrti!

Úhyn živočíchov, narušenie prírodných biotopov, strata živobytia mnohých rybárov a ľudí závislých od mora! To je dôsledok najväčšej ekologickej katastrofy v dejinách USA. Hviezda filmu Nehanební bastardi sa právom rozhorčuje. „Nikdy som nebol za trest smrti, ale po tomto som ochotný svoj postoj zmeniť,” vyhlásil. Pripustil, že vinníci by si za takýto rozsah škôd zaslúžili smrteľnú injekciu či elektrické kreslo. Brad, inšpiroval si sa Tarantinovými filmami?

Charita mu nie je cudzia! Napriek tomu, že sa v poslednom období so svojou partnerkou Angelinou Jolie (35) zdržuje prevažne v Európe, osud jeho domovskej krajiny mu nie je ľahostajný. Po hurikáne Katrina sa  Brad, napríklad, podieľal na projekte v zničenom meste New Orleans. Práve vďaka nemu sa vybudovalo až 150 domov pre ľudí, ktorých tento živel priamo zasiahol. Zrejme aj preto herca vytočilo, že toto mesto je opäť skúšané - tentoraz nánosmi ropy, ktoré zdevastovali vodné zdroje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu