Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mighty Shake Zastávka a Stýblová boli online: Nechcem byť Aquilera!

Tanečníci zo skupiny Mighty Shake Zastávka spolu s Veronikou Stýblovou. Zobraziť galériu (4)
Tanečníci zo skupiny Mighty Shake Zastávka spolu s Veronikou Stýblovou.

BRATISLAVA - Tanec a spev! To sú ďalšie čísla, ktoré postúpili do finále šou Česko Slovensko má Talent. Absolútnymi víťazmi včerajšieho piateho semifinále sa stala skupina Mighty Shake Zastávka, porota ďalej poslala Veroniku Stýblovú. Tanečníci a speváčka vám budú odpovedať dnes od 10.00.

Vyhrala svetelná šou! Hoci porotca Jaro Slávik včera výkonom tanečníkov nadšený nebol, diváci to videli inak. Zoskupenie Mighty Shake Zastávka dostalo totiž najväčší počest esemes hlasov a automaticky postúpilo do semifinále.

Veronika Stýblová zas dostala hlas poroty v rozstrele. Už v divadle ju moderátor Pyco označil za druhú Christinu Aquileru, včera opäť presvedčila piesňou od tejto svetoznámej speváčky. Chcete vedieť o tanečníkoch a spievajúcej tínedžerke viac? Pýtajte sa!

Rozhovor

10:02:25 - otázka od: Jaja Ahoj Veronika si úžasná!! Krásne spievaš a si nádherná! Takže žiadne chudnutie a podobné veci bud sama sebou a držím ti palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moc dekuji. todle vsechno udelali vizazisti se mnou. slibuji, ze finale bude super :)

10:03:38 - otázka od: filip no, neviem. cakal som od tanecnikov viac. my sa chceme bavit, nie pozerat, ako sa hrate na umenie. dufam, ze do finale sa polepsite. ja jsem rad, ze jste tam napsal, ze si hrajeme, to my strasne radi a budeme si hrat vzdycky.

10:04:09 - otázka od: Vlasta Aj so Zastávkou aj Veronikou som bola nadšená. Gratulujem k víťazstvu. Držím Vám palce vo finále aj k nastávajúcim hektickým dňom, čo máte pred sebou. Veronika, čo okolie, nezačali ešte závidieť ? jelikoz jsem se jeste nedostala do sveho okoli, tak nevim jeste :)

10:05:17 - otázka od: dana veronika, to ako si spravila? v divadle si vyzerala este ako dieta, teraz ako sexi baba :) super zmena Myslim, ze pokud chce clovek delat hudebnou karieru, mel by se sebou neco delat, na lidi hodne pusobi i vizaz. Dekuji vam. Vizazisti maji zlate rucicky :)

10:06:36 - otázka od: Jana Pre Mighty Shake Zastávku:Vaša šou včera bola ohromná, tentoraz sa pán Slávik zmýlil svojím hodnotením, ja som zostala ako zhypnotizovaná, keď som vás sledovala, fakt super hra aj so svetlami a efektami, takéto vystúpenia u nás na pódiu chýbajú, vy ste priniesli konečne niečo iné, bomba!!!Čo vymyslíte do finále? Máte aspoň nejakú predstavu? to uz je naplanovany, jeste pred tim, nez jsem do toho talentu sli :) nebudem tolik spechat pri tom vystoupeni. pristi predstaveni bude sou emoci a divaky to vtahne do deje. Teste se na nase vyrazy a herecke vykony.

10:08:04 - otázka od: Alena Veronika, mas velmi, velmi nesympaticky hlas. Nechapem ovacie a chvalospevy na adresu tvojho hlasoveho prejavu. Jedna Christina Aguilera tu uz je a jej slaba napodobenina nema sancu na dlhotrvajuci uspech. Priprav sa na to, ze budes jednou z prvych, co vo finale vypadnu. Napriek tomu, nech sa Ti dari. ja nepocitam s tim, ze bych tuto soutez mela vyhrat a rozhodne si nechci hrat na christinu, jsem sama sebou. a muzu rict, ze nedokazu zpivat jenom christinu, mam takove hlasove dispozice, ze umim zazpivat temer vsechno

10:09:51 - otázka od: petra Veronika, nemyslis si, ze to teraz budes mat v skole este tazsie, ked si pred kamerami povedala, ze ti spoluziaci zavidia? Mohla si si to nechat pre seba, nie? ja jsem si to pro sebe nechavala,a le nejak to vylezlo ven, kdyz se na to nekdo pta, prislo mi jako slusnost odpovedet. myslim, ze neni nic spatne na tom rict to, mozna si to ti lidi uvedomi. ja uz jsem si na to zvykla, uz to nebudu resit. horsi uz to byt nemuze :)

10:10:44 - otázka od: dada ahoj veronika si velmi pekna :) skade si? mas chalana? pacia sa ti aj baby? chalana mam :) tim padem na baby fakt nejsem

10:11:08 - otázka od: patricja Mighty Shake Zastávka, to bolo niečo úúúúúžasne včera vaše vystúpenie, taký napad a to všetko spolu STE SKVELÍ POTLESK :o) dekujem moc, delame to pro vas.

10:12:46 - otázka od: Anežka Mne ste sa veľmi páčili. Mighty ako čakala som čokoľvek,ale toto bolo prosto geniálne, úroveň amerických vystúpení, toto bola show, aj keď Vám hovoria ostaní hocičo, nepočúvajte ich, boli ste fakt vynikajúci. Veronika krásne spievaš, taká Christina A. sa môže aj schovať oproti tebe... :) pozdravujem a držím palce Mighty: pro nas to taky bylo krasny a pokusime se i priste. k tomu vystoupeni - ta myslenka z 30 minut byla skrácená na dve a pul. Veronika: hrozne moc dekuji, ve finale bych chtela predvest neco jineho nez christinu

10:13:59 - otázka od: Veroniika Ahoj Veronika tak s tebou som fakt spokojna spievala si uzastne bola si fakt kocka a viacej ti seknu vlasy ako v uputavkach nie v priamom prenose...DRZ SA fandim ti!!! Vlasy v zivem prenose jsem mela takhle z duvodu odposlechu, aby to nebylo videt a taky to mel byt spolecensky uces. dekuji za pochvalu a budu se snazit,a by to bylo priste jeste lepsi :)

10:15:06 - otázka od: janka Zastávka Mighty Shake no od prvého momentu patríte medzi mojich favoritov,vaša šou bola famózna, vždy som obdivovala takéto tanečné pohyby, úžasné, gratulujem. prajem vám veľa veľa úspechov my se budeme snazit,a by se ty tanecni pohyby libili cim dal vic. vznikaji tak, ze jsme kazdy jiny, dame hlavy dohromady a vznikne to, co bylo vcera. dekujeme.

10:15:56 - otázka od: cica ahojte chodis Veronika radsej v ponozkach alebo bosa? prosim odpis v lete rada chodim bosa, kdyz je chladnejc, tak si vezmu takovy hunaty ponozky, v kterych je hrozne prijemne :)

10:16:53 - otázka od: igor dobrý deň,Veronika.Mám skoro absolutný sluch a ked mi pri tvojom speve nabieha husia koža,tak to je fantazia mám 50 rokov,som tvoj velký fanúšik.držim palce igor. ja horzne moc dekuju, vazim si to. jsem rada, ze z meho zpevu vam naskocila husi kuze, to byl tak trochu i zamer

10:18:48 - otázka od: Bianka Veronika, musim suhlasit s celou porotou. Si uzasna. Necakala som, ze tu Christinu das tak dobre ako si dala. Mozno by som trosku vynechala tych "tlacenych" tonov. Tie sa nie vsade kam si ich dala hodili. :) Chalani, akosi som vam zatial neprisla na chut, ale vsetko sa moze zmenit. :) Drzim vam vsetkym palce a tesim sa na finale. :) Veronika: ta cast tech tvrdsich tonu tam byt musi, protoze potom ta pisnicka nema to charizma, co ma mit. kdyby to bylo tak, ze si to clovek jenom "odmnouka"., tak to nema stavu. ja jsem naprosto spokojena. Mighty: do pristiho vystoupeni dame takovou omacku, ze vas potom bude bolet bricho . chceme se porad posouvat nekam dal a oslovovat cim dal vic lidi, at si kazdy najde to sve

10:22:21 - otázka od: Iveta Sa mi páčite, držím palce, nech uspejete...Jaro Slávik je kto???netušíme, ale bol trápny pan slavik asi uz neumi byt ditetem, diva se na vystoupeni uz asi jenom jako na byznys

10:33:07 - otázka od: Jarek Pokorny Pro MS: Ahoj, zajimalo by me, kdo vam delal hudbu pro vase vystoupeni? byla naprosto strhujici...! z 90% ji dela jeden z nasich tanecniku, Jiri Laska (Roztomilek). vsichni si uvedomujem, ze hudba dela az 70% zazitku z celyho vystoupeni, takze ten clovek je genius, pritom nema hudebni vzdelani, jenom ho to zacalo bavit a sklada filmovou i tanecni hudbu, jse na neho hrdi

10:33:29 - otázka od: jozo ahoj veronika. vcera si spominala, ze si si vdaka sou nasla noveho priatela. ako ste sa dali dokopy? to je moc nadlouho :)

10:34:58 - otázka od: jana chcela by som sa spytat skupiny mighty shake, ci si myslia, ze vcera predviedli kvalitny vykon. na obrazovke to vyzeralo nudne. cakala som, kedy to zacne a ono to aj skoncilo.... dali jsme do toho vsechno, co jsme vedeli a zatim jsme nevideli, jak to vypadalo na videu, takze nemuzeme to posoudit. ale v brne ses tali divaci soucasti vesmiru

10:36:29 - otázka od: Majo Nemyslíte si že tanečních skupin a spevu ve finale bude až moc? NE. kdyz je tam divaci chcou, tak tam budou. zalezi na divacich, a kazda skupina, co tam je, je uplne jina.

10:37:33 - otázka od: sonaya Ahojte finalisti.Uz ste premyslali nad tym, co predvediete vo finale? Veronika: vubec. Mighty: plan byl nastaveny uz predtim, nez sme prisli do souteze,a le realizace pride, az to bude aktualni.

10:38:21 - otázka od: Majo nechapem ako mozu spoluziaci zavidiet, asi musia byt uplne hlupi. Ignoruj tych hlupakov urcite su medzi tvojimi spoluziakmi aj taki ktori ti zicia uspech urcite jsou spoluzaci, kteri mne podporujou. jak se rika, cesi jsou zavistlivi, tak uz jsem si zvykla

10:38:57 - otázka od: marcel Veronika od divadelnych kastingov si sa vyrazne zmenila. Kolko sa ti uz podrailo schudnut? a co pre to robis? zacala jsem chodit na moderni zumbu, shodila jsem 5 kilo

10:39:25 - otázka od: cica ahoj veronika si stekliva na chodidlach? mas rada masaz noh? masaz noh ne, protoze jsem lechtiva :)

10:41:18 - otázka od: Monika Mighty Shake boli ste super...dokonale zladení...nikdy som nemusela Power Rangers, ale vy ste ma ohromili. Už viem, že aj taký štýl sa dá "zožrať". A Veronika, máš krásny mohutný hlas. Dúfam, že to dotiahneš ďaleko. Nič v zlom, ale Dominika ti nesiaha ani po členky :) Mighty: jsme radi, ze toho divaka to vtahlo dovnitr, do pribehu, ze nevidel jenom kostymy,a le celou tu vypravu. Budem tvi Power Rangers a ochranime te :) Veronika: hrozne moc dekuju a myslim si, ze dominika nema spatny hlas, je dobra zpevacka, ale nervozita udela sve, myslim, ze nepredvedla vubec spatny vykon

10:42:38 - otázka od: kika Veronika - bravó, som rada že si postúpila!!! a Zastávka- vy ste ma absolútne neohúrili, teda ja vám neviem príst na chuť, mna to vooobec nebavilo, nechapem prečo ste postupili, slávik mal pravdu! čo vlastne robíte-tancujete? skáčete, vrtíte meteoritmy? nechapem tej show..hm.. Mighty: ja bych doporucil, aby jste si v klidu sednula, poslouchala a zaroven se divala, nebo zavrela oci a pochopila, kam to vede, to vystoupeni.

10:45:35 - otázka od: Pali Cau Vero, cos delela dotetka?krasnej hlas , ses zadana?gratuluju , hlavne v klidku a s pokorou di dal... mam pritele. dotedka jsem byvala zavrena doma v pokoji a zpivala si sama pro sebe :)

10:46:50 - otázka od: Pali Cau Vero, cos delela dotetka?krasnej hlas , ses zadana?gratuluju , hlavne v klidku a s pokorou di dal... mam pritele. doted jsem byla zavrena ve svem pokoji a zpivala sama pro sebe :)

10:47:21 - otázka od: cica aku mas velkost noh? prosim odpis :) pokud mi chces koupit boty a poslat mi je, tak 39 :)

10:49:32 - otázka od: Monika Beriem vás za slovo Power Rangers :D a vašu ochranu si cením :) a Veronika, netvrdím,že Dominika nevie spievať, ale tebe to pódium sekne viac. Mighty: ;) Veronika: :p

10:52:01 - otázka od: BUKO soperaples mou, kto ste ? de páčes márel muj nerozumieme :) musite cesky nebo slovensky

10:52:44 - otázka od: Josef Chceme se opítat jestli se vam sedi pekne? ! na tech červenych sedackach.. jasne, jsou mekky :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu