Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Homola prehovoril, Rolins reaguje: Je to chudák!

Dara a Matěj majú rozdielne názor na to, odkedy vlastne netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Dara a Matěj majú rozdielne názor na to, odkedy vlastne netvoria pár.

PRAHA – Vykrúca sa! Zdá sa, že Matěj Homola (37) nevidí nič zlé na tom, že ho fotografi pristihli pri stretnutiach s Janou Matulajovou. Tvrdí totiž, že s Darou Rolins (37) nežil už pol roka a žiadnej nevery sa preto nedopustil. Čo na to speváčka?!

Matěj Homola sa po zverejnení sexuálneho vzťahu s Janou Matulajovou rozhodol verejne okomentovať svoj rozchod s Darou Rolins. Urobil tak pre portál idnes.cz, kam prispieva aj jeho mama, novinárka Marie Homolová.

Hudobníkove vyjadrenia však vyznievajú dosť zvláštne. „Pretože už nie som priateľom Dary Rolins a viac než pol roka s ňou nezdieľam spoločnú domácnosť, je aféra zbytočná,“ tvrdí Homola, ktorý ešte pred mesiacom verejne objímal matku svojej dcéry Laury. Dokonca v rozhovoroch tvrdil, že so speváčkou chce ďalšie dieťa.

Teraz sa však priznal, že z jeho strany to už bola len mediálna hra! „Máme každý svoj život bez ohľadu na to, ako nás prezentujú médiá či ako sa v nich občas prezentujeme my,“ povedal pre idnes. Z toho môžeme vydedukovať, že svoje city na verejnosti iba predstieral.

Topky.sk samozrejme oslovili aj jeho expartnerku Daru Rolins, ktorá sa z rozchodu len ťažko spamätáva. „Týmito vyjadreniami len potvrdil, ako málo pre neho ako žena a matka jeho dcéry znamenám,“ reagovala smutne.

Podľa speváčky ich oddelené domácnosti neboli znakom toho, že už nie sú partnermi. Išlo vraj len o praktickú záležitosť. „Nežili sme spolu, lebo ani on sám nemá poriadne kde žiť. V 37-mich rokoch býva na chate, kde mu ani netečie voda,“ vysvetľovala nám. Je jasné, že v takýchto podmienkach by s malým dieťaťom žiť asi nezvládla.

Práve dcéra Laura je ale dôvodom, prečo Dara nepoužíva v súvislosti s bývalým milencom ostrejšie slová. „Je to otec mojej dcéry. Som šťastná, že som ho stretla. Bez neho by som nemala Lauru a tá mi stojí za každú bolesť,“ uzavrela túto tému Rolins.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu