Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Rolins deň po rozchode: Takto zabúda na Homolu! Vrtí sa pred cudzími chlapmi!

Takto zabúda Dara Rolins na Homolu. Zobraziť galériu (8)
Takto zabúda Dara Rolins na Homolu.

BRATISLAVA – Smútok sa snaží skryť! Speváčka Dara Rolins (38) prežíva ťažké obdobie. Po tom, čo v lete pri tragickej nehode usmrtila šesťdesiattriročného motocyklistu, má opäť hlavu v smútku. V pondelok pop diva ukončila svoj päťročný vzťah po prevalení nevery jej partnera Matěja Homolu (37). Namiesto plakania do vankúša si však blondínka svoje zlomené srdce lieči úplne inak.

Smola sa jej lepí na päty! Posledné mesiace sa speváčke Dare Rolins príliš nedarí. Ešte sa nestihla spamätať z tragickej nehody, pri ktorej v júli tohto roku zahynul šesťdesiattriročný Jindřich Rotrekl, a už dostala ďalšiu ranu. Jej partnera a otca ich spoločnej dcéry Laury Matěja Homolu nachytali českí novinári, ako si užíva s milenkou v dodávke na odľahlom poli. Šokujúcejšia pre blondínku bola informácia, že ju hudobník podvádzal približne štyri mesiace. Ich päťročnému vzťahu tak bolo razom koniec.

„Cítim sa tak opustená... Nič nebude ako predtým. Moja rodina sa práve rozpadla. Nadobro! Nechápem nič. Je to pre mňa najväčšie životné sklamanie,“ vyjadrila sa pre český server super.cz speváčka, ktorá sa snaží na svojho expartnera evidentne čo najrýchlejšie zabudnúť.

V utorok večer sa dokonca objavila na istej luxusnej párty v Košiciach. Tam sa však nebola zabávať, ale pracovať. Pred desiatkami prítomných hostí, najmä tých mužských, zahodila starosti za hlavu, uvoľnila sa a okrem spevu im predviedla aj nejaké tie tanečné kreácie. Hoci prácou sa tiež dá liečiť zlomené srdce, v zákulisí predsa len bolo občas vidieť speváčkinu zvesenú hlavu...

 

Viac o rozchode Dary Rolins a Matěja Homolu:

Dara Rolins v šoku: Jej partner pristihnutý s milenkou... SEX v dodávke?!

Nešťastná Rolins: Táto blondínka jej rozbila vzťah!

Trpké zistenie Dary Rolins: Lži, pretvárka... Takto Homola zakrýval neveru! 

Darina ťažká spoveď: Matěj je nahovno chlap!

Homola prehovoril, Rolins reaguje: Je to chudák! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu