Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Trpké zistenie Dary Rolins: Lži, pretvárka... Takto Homola zakrýval neveru!

Matěj verejne zahŕňal Daru nežnosťami, spával však už aj s inou! Zobraziť galériu (6)
Matěj verejne zahŕňal Daru nežnosťami, spával však už aj s inou!

PRAHA – Zdatný klamár! Tak vyznieva Matěj Homola (37) vo svetle nových skutočností. V pondelok sa totiž prevalila jeho štvormesačná nevera s marketingovou špecialistkou istého pražského rádia. Pritom presne pred mesiacom dával všetkým najavo, ako veľmi ľúbi svoju dlhoročnú partnerku Daru Rolins (37).

Oblbol takmer všetkých! Pred mesiacom sa v Prahe prihodila celkom zvláštna vec. Matěj Homola, ktorý kašľal na Daru Rolins po jej júnovej nehode, ju nečakane podporil na otvorení jej nového obchodu s názvom By Dara.

Hudobník, ktorý s médiami takmer nekomunikuje, zrazu pred bleskami fotoaparátov objímal svoju partnerku, bozkával ju a hladil po zadku. Zdalo sa, akoby ich vzťah nabral druhý dych. A myslela si to aj Dara. „Prežívame s Matějom asi najkrajšie obdobie. Som šťastná, že prišiel, aj keď vedel, že tu budú fotografi, ktorým sa po celú dobu nášho vzťahu vyhýba,“ povedala vtedy pre denník Blesk.

Všetko však bolo úplne inak. A s najväčšou pravdepodobnosťou išlo iba o Matějovu premyslenú stratégiu! V tej dobe sa totiž podľa našich informácií už veselo stretával s milenkou Janou. (Viac sa o nej dozviete TU). Práve s touto blondínkou ho nachytal český týždenník SuperSpy. Reportéri sledovali dvojicu už dlhšie a urobili vyše 60 fotografií. Dokonca aj také, ktoré zachytávajú párik v dodávke uprostred poľa!

Podľa toho sa zdá, že Matějovo verejné demonštrovanie lásky k Dare bolo len čistým divadielkom a možno aj zastieracím manévrom. Veď komu by pri sledovaní tých nežností napadlo, že v tom čase sa už tri mesiace stretával s inou?! Rolins, samozrejme, toto poníženie nerozdýchala a vzťah s Homolom okamžite ukončila.

Viac o rozchode Dary Rolins a Matěja Homolu:

Nešťastná Rolins: Táto blondínka jej rozbila vzťah!

Dara Rolins v šoku: Jej partner pristihnutý s milenkou... SEX v dodávke?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu