Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Škandál v tanečnej šou: Na parkete tancuje lesbické duo!

Neobvyklý tanečný pár vyvolal poriadny rozruch Zobraziť galériu (2)
Neobvyklý tanečný pár vyvolal poriadny rozruch

IZRAEL – A je to tu! Lesbičky a gejovia, ktorí už dlho čakali na to, kedy sa budú môcť otvorene prezentovať na verejnosti, oslavujú. Izrealská televízia totiž dovolila lesbickej komentátorke Gili Shem-Tov, aby tancovala so ženou. V divokej čači sa teda spolu vlnili dve sexi blondínky!

Takýto pár tu ešte nebol! Keď športová komentátorka Gili Shem-Tov prikývla, mala jednu podmienku – aby mohla tancovať so ženou. Hoci toto doteraz nikdy súťažiacim nedovolili, tentokrát sa ľady prelomili. „Žijem s mojou priateľkou, s ktorou spolu vychovávame môjho jednoročného syna. Pre mňa bolo prirodzené, že tancujem so ženou. To je môj život,“ vysvetlila moderátorka.

Producenti priznali, že ich požiadavka od Gili najskôr zaskočila, potom sa im však zapáčila. „Je to prvýkrát, kedy spolu tancujú dve osoby rovnakého pohlavia,“ prezradila Cristina Dunn z BBC Worldwide, ktorá predáva licencie na vysielanie tohto programu.

Profesionálna tanečnica Dorit Milman, s ktorou Gili tancuje, je pritom heterosexuálna. Na otázku, kto vedie, odpovedala diplomaticky. „Raz vediem ja ju, raz ona mňa,“ opísala ich tancovanie. „Aj my ukazujeme emócie ako láska či nenávisť, zvádzanie a odmietanie. Používame reč tela rovnakým spôsobom.“

Gili Shem-Tov dúfa, že jej vystupovanie v páre rovnakého pohlavia zmení pohľad ľudí na homosexuálov. V susednej Českej republike momentálne v podobnej šou tancuje lesbicky orientovaná speváčka Aneta Langerová. Jej partnerom je však muž, nie žena.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu