Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bílá si dopraje: Takto rozhadzuje prachy!

Lucie Bílá ničí svoju kreditku. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá ničí svoju kreditku.

BRNO – Nešetrí na sebe! Lucie Bílá (44) si honorár za Česko Slovensko má talent ešte ani celý nezarobila, a už z neho poriadne odkrajuje. Ako nám sama priznala, jej kreditná karta krváca. Za čo porotkyňa najviac utráca?!

Pre krásu sa trpí! Svoje o tom vie aj porotkyňa talentovej šou Lucie Bílá. Tá musela vo štvrtom semifinálovom kole vydržať nepríjemnú bolesť od topánok, ktoré ju neuveriteľne tlačili.

Jej príťažlivý vzhľad si však vyberá aj ďalšiu daň. A to rovno finančnú! Speváčka sa totiž zamilovala do oblečenia, v ktorom sa ukazuje na televíznych obrazovkách. „Stylistka mi dáva nádherné šaty. A keďže sa mi to všetko strašne páči, už je to v mojom šatníku. A moja kreditka kričí o pomoc,“ priznala sa nám Lucie.

Otázka však je, či nevyhadzuje peniaze len tak do vetra. Mediálne známe ženy si totiž väčšinou dávajú pozor na to, aby na spoločenských akciách prevetrávali stále nové outfity. A bohužiaľ, Lucie by „starými známymi“ kúskami z Talentu už zrejme nikoho neohúrila. Luxusné šaty preto možno skončia v jej šatníku zapadnuté prachom.

Ako hodnotí Lucie Bílá súťažiacich v šou Česko Slovensko má talent? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu